Gepubliceerd op 14 maart 2019

Caparis méér dan alleen groen!

Wow, wat mooi! Ik wist helemaal niet dat jullie daarmee bezig zijn”. Dat horen we vaak, heel vaak. Mensen die voor het eerst bij Caparis komen zijn altijd onder de indruk van wat we doen. Dat zette me aan het denken. Zijn we niet wat te bescheiden? Ik zie deze Friese bescheidenheid bij veel van mijn collega’s: “Ze zien wel dat we kwaliteit leveren”, “We hoeven niet zo nodig hoog van de toren te blazen”. Maar een beetje meer trompetgeschal is wel op zijn plaats vind ik. Caparis heeft namelijk heel veel in huis om trots op te zijn.

Caparis is een sociaal werkbedrijf dat vooral bekend is door de medewerkers in het groen. Dat Caparis veel meer is dan dat ontdekte ik pas toen ik hier begin dit jaar zelf aan de slag ging als sales manager. Prachtige persoonlijke verhalen over sociaal ondernemerschap; hoogwaardige elektronische totaalproducten; ISO-, FSSC- en SKAL-certificeringen; geweldige ervaringen van onze klanten. Waarom zouden we hiermee eigenlijk niet naar buiten treden?

Sales manager Anton Visser op afdeling Montage van Caparis

Het waard zijn om over te praten
Ik ben trots op onze diensten, producten en onze sociale houding tegenover de mens, die centraal staat bij Caparis. Ik vind dat we deze trots nog veel meer mogen laten blijken. Hier binnen Caparis, maar zeker ook aan de buitenwereld. Waarom? Omdat deze verhalen de kracht hebben om te inspireren en te motiveren. Omdat we het waard zijn om over te praten.

Caparis ervaren
Werken met het talent van Caparis betekent een bewuste keuze voor sociaal ondernemerschap. Maar er is nog zoveel meer. Daarom nodig ik u graag uit voor een kennismaking. Wij staan dit jaar op de BCDN mét onze collega’s van de werkvloer. Werkleiders en werknemers zullen samen met de staf en directie een compleet plaatje schetsen van wat Caparis nou echt is: talentbedrijf, dat denkt in kansen, kijkt naar mogelijkheden en werkt aan werk. Om de ervaring compleet te maken nodig ik u ook graag uit voor een vrijblijvende rondleiding en aansluitende inspiratielunch op een van onze locaties in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden.