Gepubliceerd op 16 december 2020

Barry Brand and Dina-Perla go wild, Radio WildFM that is

Als brand ambassadeur is Dina-Perla dagelijks op werkdagen op Radio WildFM te horen. Tune in rond 17:10 – 17:15 in het programma van radiotopper Barry Brand. Dina-Perla vertelt de mooiste merkverhalen, afgewisseld door de peptalk van de dag, met verhalen over persoonlijke groei.

Radio WildFM WILD FM Hitradio heeft een landelijk bereik, ook online en is groot in de randstad. De luisteraars wonen, werken of studeren in Groot Amsterdam, Noord-Holland of Flevoland en zijn tussen de 18-49 jaar (vooral 18-25 en 30-35). 56% is vrouw en 44% is man. De luisteraars hebben over het algemeen een hoog besteedbaar inkomen.

Thema’s

Met ‘het gesprek van de dag’ brengt Dina-Perla de kracht van PR met de kracht van marketing samen, zeker bij een wekelijks item gedurende een periode van minimaal drie maanden. In zo’n geval kan Dina-Perla echt gaan bouwen voor een onderneming of ondernemer.

Verschillende thema’s kunnen in een serie aan bod komen. Die thema’s liggen in lijn met de bedrijfskundige doelstellingen van een onderneming of ondernemer. Tegelijkertijd sluiten die thema’s aan bij het publieke debat en de ontwikkelingen in de samenleving.

Persoonlijke verhalen

In ‘het gesprek van de dag’ komen ook veel persoonlijke verhalen van Barry Brand en Dina-Perla aan bod. Verhalen die herkenbaar zijn voor velen, die ertoe doen en mensen raken. Veel bij ‘het gesprek van de dag’ gaat over persoonlijke groei, integriteit en duurzaamheid.

“Al vroeg wist ik dat ik radio wilde gaan maken. Later kwam er steeds meer entertainment bij. In de huidige tijd van COVID-19 is het heerlijk om weer als van ouds vertrouwd radio te maken en het met elkaar te hebben over onderwerpen die ertoe doen. Binnen WildFM heb ik mijn eigen plekje om de show precies in te richten zoals ik dat wil. Dat is tof. Dina-Perla en ik maken er samen een feestje van. Daarbij is entertainment nu ook digitaal gegaan en doe ik steeds vaker dingen zoals online quizzen,” zegt Barry Brand.

“Jaren geleden begon ik bij de radio. Later ben ik meer met podcasts gaan doen. Mijn stem inzetten voor klanten, vanuit mijzelf, of door de wereld naar me toe te halen in mijn shared home hotel is het mooiste wat er is. De inhoud is altijd leidend. Radio hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar zuiver is. Dat voel je in ‘het gesprek van de dag’. Regelmatig heb ik gehoord dat ik een mooie radiostem heb. Dat zijn leuke dingen, evenals de reacties die Barry en ik soms krijgen van de luisteraars, bijvoorbeeld via e-mail en WhatsApp,” zegt Dina-Perla Portnaar.

Voorbeelden van items

https://www.youtube.com/watch?v=L4MMaNMagts
https://www.youtube.com/watch?v=wASFPE0wKD0
https://www.youtube.com/watch?v=OcoJKsWMrtc
https://www.youtube.com/watch?v=s5mPO4yFDTs