Golfbaan De Hooge Rotterdamsche – het best bewaarde geheim van Rotterdam

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemeren ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van Joost Luiten. Het unieke karakter van de baan ligt in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging.

Het ontwerp van de baan is van Gerard Jol en is gebaseerd op een optimale benutting van het terrein. Op de heuvels zijn 9 holes gelegen waarbij maximaal toelaatbare hellingshoeken als criterium golden. In het lage land en gedeeltelijk in het bos liggen de 9 holes, die door de goed ingepaste waterpartijen een geheel ander karakter hebben dan de heuvelholes. De baan gaat niet vervelen, hoe vaak u hem ook speelt.
Uiteraard liggen er een Driving Rage, Putting Green (beide ‘s-avonds verlicht), Chipping Green, en oefenbunkers. Natuurlijk beschikt De Hooge Rotterdamsche over een Golfschool en Fitting center.

Gastvrijheid is kenmerkend voor De Hooge Rotterdamsche. U en uw relaties een plezierige dag bezorgen is ons hoofddoel. De golfbaan is in perfecte conditie, uitdagend met hoogteverschillen van ca. 25 meter en nodigt uit tot een ontspannende, sportieve golfronde. Op het terras en in de Brasserie kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een glas bier of een uitstekende (zaken)lunch of diner.

De Hooge Rotterdamsche biedt u de mogelijkheid om clinics en bedrijfsdagen te organiseren, waarmee u op sportieve wijze uw zakelijke contacten kunt onderhouden. En waarom in de file staan als u vanuit het mooiste kantoor van de Randstad kunt flexwerken? Er is vergadercapaciteit tot 20 personen met gratis Wi-Fi, parkeerruimte en presentatievoorzieningen.

De business leden van De Hooge Rotterdamsche weten al dat golf en zaken goed samengaan! Zaken doen is elkaar opdrachten gunnen. Dat gaat veel verder dan de laagste prijs. Dat is het gevoel met elkaar door één deur te kunnen. Of samen over één baan! Daarom betekent golfen een sportieve versteviging van de band met uw zakenrelaties. Een keer per maand golfen de business leden met hun introducé(e)s op De Hooge Rotterdamsche Golf.

De Hooge Rotterdamsche! Uitdagend en avontuurlijk. Maak kennis met het best bewaarde sportieve geheim van Rotterdam en schrijf in voor kennismaken met golf op: zondag 17 september, zaterdag 28 oktober of zaterdag 11 november 2017. De clinic begint om 10.00 uur, de ontvangst is om 09.45 uur. Aanmelden kan via www.dehoogerotterdamsche.nl.

Wilt u uw netwerk sportief uitbreiden kom dan kennismaken met onze Business Club en bel met Brenda Ebell, 06 – 511 12 858. Zij nodigt u graag uit voor een business wedstrijd of golfles

De Hooge Rotterdamsche doet ook mee aan de AH sportactie!

Onze partners