20 september golfen voor de Stichting ‘Spieren voor Spieren’

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche in samenwerking met PTI op woensdag 20 september een fundraising golftoernooi voor de Stichting ‘Spieren voor Spieren’.

Business-leden van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bepalen ieder jaar een goed doel. Door het jaar heen spelen de leden golfwedstrijden om geld in te zamelen. Dit jaar is het goede doel Spieren voor Spieren. Tijdens de laatste bijzondere wedstrijd, woensdag 20 september a.s., golfen bekende topsporters en ambassadeurs van Spieren voor Spieren mee! Dit jaar hebben o.a. Minke Booij, Marjolein Bolhuis- Eijsvogel, Wieke Dijkstra, Henk en Marianne Timmer, André Ooijer en Phil Helsby al toegezegd de baan in te gaan met onze business-leden en hun gasten.

PTI is al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner van de Stichting ‘Spieren voor Spieren’ en
zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Jan Posma, directeur PTI vindt dat “succesvolle bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat spierzieke kinderen meedelen in ons succes”.

Waarom is Spieren voor Spieren ons goede doel?
Omdat kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland en er is nog steeds geen medicijn. Ieder kind verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren we met elkaar dit golftoernooi!
De ervaring leert dat het naast een ‘goede doelen dag’ vooral een uiterst informele, aangename, goed verzorgde en ontspannen dag wordt!

Inschrijven
Iedereen (minimaal handicap 54) die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren golfwedstrijd deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight, incl. bekende topsporter, voor een bedrag van € 1.100,-. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig. Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke dag en avond aangeboden.

Wilt u meer informatie over het golftoernooi voor Spieren voor Spieren of wilt u zelf langskomen?
Bel dan met Brenda Ebell, 06 – 51 11 28 58.

 Over de Stichting ‘Spieren voor Spieren’
Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat wordt gedaan door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren tijdens sportieve acties zoals de jaarlijkse Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs.
Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl.

Over PTI
PTI is specialist in het verzamelen en verwerken van grote volumes data. Een concreet voorbeeld daarvan is verzamelen en verwerken van meterstanden voor de meeste energie- en waterbedrijven in ons land. PTI heeft daar innovatieve en vooral slimme softwareoplossingen voor ontwikkeld. Dat geldt voor efficiënte planningstools die worden toegepast voor de aansturing van (technische) buitendienst, afvalverwerking en toegangscontrole- en autorisatiesystemen. De PTI oplossingen worden ontwikkeld in ons kantoor in Woerden. Het team van 50 gedreven professionals maakt daarbij gebruik van alle moderne communicatietechnologieën. Wij werken voor grote klanten in de verschillende branches, zoals infra, onderhoud, beveiliging en de nutssector.
Kijk voor meer informatie op www.pti.nl

Over Golfbaan * Brasserie De Hooge Rotterdamsche
De Hooge Rotterdamsche is het best bewaarde geheim van Rotterdam; een schitterende 18-holes golfbaan gelegen in het Hoge Bergse Bos en is onderdeel van recreatiegebied De Rottemeren.
De Hooge Rotterdamsche heeft haar naam te danken aan de hoogteverschillen in de baan die er voor zorgen dat de golfbaan on-Nederlands aanvoelt. Golfbaan De Hooge Rotterdamsche biedt uitdaging en variatie, met andere woorden: het is dé golfbaan die een dergelijk toernooi waardig is.

De boeiende Business Club bestaat uit zo’n 30 bedrijven die regelmatig onderlinge wedstrijden spelen. De diversiteit is groot, het enthousiasme aanstekelijk. Zij nodigen op hun beurt weer relaties uit om mee te netwerken, want: There is no Business like Golf Business!

Het is bijzonder goed toeven in de Brasserie, waar iedereen (dus ook niet-golfers) welkom is voor (zaken)lunch, diner of gewoon een kopje koffie met gebak!
Kijk voor meer informatie op www.dehoogerotterdamsche.nl

Onze partners