Gepubliceerd op 29 april 2019

Open Dag Sollicitanten voor monteurs en engineers

Op zaterdag 11 mei organiseren Hydromar Marine Equipment en Cramm Yachting Systems een open sollicitanten dag voor monteurs en engineers. Van 10:00 tot 14:00 uur zetten de bedrijven uit Leeuwarden en Berlikum hun deuren open voor belangstellenden. Tijdens deze open dag kan er kennis gemaakt worden met Hydromar en Cramm, die beide toeleveranciers zijn aan de superjachtbouw. Ze leveren hydraulische equipment aan scheepswerven over de hele wereld.

Cramm en Hydromar zijn altijd op zoek naar goede monteurs en engineers. Met de Open Sollicitanten Dag presenteren zij zich als werkgever aan technisch geschoolde mensen, die geïnteresseerd zijn in hydraulische techniek en de superjachtbouw. Tijdens de open dag zullen er diverse producten in de werkplaats bekeken kunnen worden, waar op dat moment aan wordt gewerkt. Ook zijn er monteurs, projectleiders en management collega’s aanwezig om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Is de interesse gewekt, dan kan er direct gesolliciteerd worden.

Hydromar Marine equipment levert op maat gemaakte hydraulische producten en systemen, die gebaseerd zijn op standaard oplossingen. De producten worden continu verder ontwikkeld en aangepast aan de wensen van de markt. De meest recente productontwikkeling van Hydromar is de Seascape. Een zwemplatform, dat ook ingezet kan worden als platform om aan boord te stappen. De Seascape is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en kan aangepast worden aan de wensen van de klant binnen bepaalde mogelijkheden. Zij ontwikkelen deze producten voor superjachten van 35 tot 90m en voor cruiseschepen over de hele wereld. Hydromar is gevestigd in de Edisonstraat op industrieterrein De Zwette in Leeuwarden.

Cramm Yachting Systems levert op maat gemaakte hydraulische producten die aangepast zijn aan alle behoeften van de klant. Elk product dat wordt geproduceerd, is uniek voor het superjacht ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten, is Cramm Yachting Systems gespecialiseerd in Refit Services aan alle merken hydraulische producten. Cramm is gevestigd aan De Seize in Berlikum en zal volgend jaar verhuizen naar Leeuwarden.

Onze partners