De OndernemersFabriek Drenthe

17 juli 2018 11:24

De OndernemersFabriek Drenthe

De OndernemersFabriek Drenthe is een onderdeel van het programma ‘Ik ben Drents Ondernemer’, een initiatief van de provincie Drenthe. Binnen het programma kun je als, hoe kan het ook anders, ‘Drents ondernemer’ terecht voor allerlei soorten ondersteuning om je bedrijf een boost te geven. Ben je opzoek naar financiering? Wil je gaan exporteren of ben je net gestart en wil je gaan groeien met je bedrijf?

Ik ben Drents Ondernemer kan je nét dat duwtje in de rug geven om de juiste stap te zetten. Starten en groeien dus. Dát is waar de OndernemersFabriek Drenthe om de hoek komt kijken. Of je nu een ambitieuze jonge starter bent, een ervaren ZZP-er die wil doorgroeien, vanuit je eigen pand werkt of je zolderkamer; op welke manier je ook wilt groeien, bij de OndernemersFabriek ben je op de juiste plek! Je profiteert van de inspiratie en kennis van een groot netwerk en andere ondernemers, workshops, kennissessies en coaching Kortom; je krijgt alle kansen om een goede start én tempo te maken met je onderneming. Wij denken met je mee over je strategie, hoe die ene investeerder te vinden, wat te doen met die eerste medewerkers. Maar ook met minder tastbare dingen als timemanagement en de eeuwige uitdaging voor elke ondernemer: focus! De eerste jaren van een starter zijn bepalend voor het succes, een duw in de goede richting is dan heel waardevol!

Op de drie locaties in Assen, Emmen en Hoogeveen zijn sinds 2015 ruim 80 ondernemers aangesloten bij De OndernemersFabriek. We stellen graag een aantal  van onze ondernemers aan je voor!

123aftersales

Wat doe jij nadat de klant bij je gekocht heeft? Weet je zeker dat jouw klant 100% tevreden is? Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten reclame voor je gaan maken? Dit is waar Arnoud Kuipers van 123aftersales jou mee gaat helpen. "Een nieuwe klant werven is vele malen duurder dan een bestaande klant behouden en uit te bouwen. Investeer dus in jouw bestaande klanten" aldus Arnoud die in juni 2018 'Drents ondernemer van de maand' is geworden.

123aftersales werkt middels de KAS-methode. De KAS-methode is een beproefde aftersales-strategie en richt zich op 4 hoofdpijlers, namelijk:

-Klantenfeedback;

-Top-of-mind blijven;

-Klantverwachtingen overtreffen;

-Reviewmarketing.

Bedrijven die deze methode succesvol toepassen, meten zeker 10 tot 25% meer rendement uit bestaande klanten. Arnoud helpt bedrijven om de strategie goed te implementeren, maar kan ook een deel van de werkzaamheden uit handen nemen. Zo heeft Arnoud een eigen belbureau die jouw klanten kunnen bellen zogeheten 'Service Calls'. Tijdens deze calls wordt de klanttevredenheid gemonitord maar worden ook nieuwe verkoopkansen gesignaleerd. Een ander doel kan zijn om zoveel mogelijk kwalitatief goede reviews voor jouw bedrijf binnen te halen. Benieuwd wat jij in jouw bedrijf kan verbeteren? Doe de Aftersales Scan op 123aftersales.com

Kwalipro Training & Coaching

“Wat je geeft, krijg je terug!”

Kwalipro Training & Coaching traint en coacht teams naar topniveaus! Toverwoord daarbij is Communicatie. De trainingen onderscheiden zich doordat ze opgezet worden vanuit de praktijk van de deelnemers. Het effect daarvan is dat deelnemers de casuïstiek herkennen, voelen wat dit met hen doet in de praktijk en daardoor willen leren. Voor resultaat is het daarom belangrijk dat de deelnemers de „pijn” van de praktijk ervaren in de training maar ook het „vertrouwen” dat het anders kan. Dat kan alleen als de casuïstiek echt is. Het is gaaf om te zien hoe snel deelnemers dan leren. Deelnemers gaan vooral aan de slag in plaats van te veel tijd te besteden aan luisteren naar een theoretisch verhaal.

Wat mij uniek maakt is dat ik sterk intuïtief ontwikkeld ben waardoor ik goed kan inschatten wat er nodig is om te groeien. Ik weet snel verbinding en vertrouwen te creëren bij deelnemers. Daardoor kunnen we al snel resultaten bereiken. Sinds kort heb ik de beschikking over een unieke methode die deelnemers niet in kleurtjes indeelt, maar teruggaat naar de kern van wie je echt bent, je natuurlijk gedrag. Daar waar je energie van krijgt! Meer weten? Ik kom graag een kop koffie drinken!

Oosterbaan coaching

Als professioneel coach begeleid ik (vrouwelijke) professionals met een uitdagende baan of eigen bedrijf die het beste uit zichzelf willen halen op een gezonde manier. Vaak hebben deze mensen een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en trekken zij veel werk naar zich toe. Hun passie en drive hebben hun ver gebracht, maar kunnen tegelijkertijd hun valkuil worden.

Koste wat kost houden ze de ballen in de lucht en willen goed presteren, goed doen. Het liefst pakken ze nog een paar ballen extra erbij. Zij hebben behoefte aan reflectie en door diepgaand met hen in gesprek te gaan, leren zij vanaf verschillende kanten naar zichzelf te kijken. Daardoor komen ze in contact met zichzelf, wordt helder zichtbaar waar ze (nu al) verschil maken, vinden ze evenwicht tussen hart en hoofd, en gaat de positieve energie weer volop stromen. Van hieruit kunnen ze weer vol passie de keuzes maken die hen en hun omgeving het beste brengen. Menselijk en professioneel.

Ik verzorg coaching die raakt, luchtige workshops en krachtige leiderschapsprogramma’s, en ben als zelfstandige coach mede verbonden aan het trainingsinstituut “de Baak”.

Meer weten? Lees meer over de mogelijkheden op mijn website:

www.oosterbaancoaching.nl

 

 

 

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.