Gepubliceerd op 14 maart 2019

3 financiers geven workshop aan ondernemers over non-bancaire bedrijfsfinanciering

Op dinsdag 19 maart en woensdag 20 maart vinden de Business Contact Dagen Noord (BCDN) plaats in Leeuwarden. Een tweedaags event voor ondernemers waar het draait om kennisdeling en inspiratie. BCDN ontstond als een netwerkplatform, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een platform dat het gehele jaar door aandacht geeft aan innovaties, trends en ontwikkelingen binnen ondernemerschap.

Dit jaar is er speciaal aandacht voor non-bancaire-bedrijfsfinanciering. Non-bancaire financiering betreft alle financieringsvormen buiten de traditionele bank, ook wel alternatieve financiering genoemd. Een voorbeeld van zo’n alternatief financier is Spotcap. Bij Spotcap kunnen ondernemers op eenvoudige wijze en geheel online financiering voor hun bedrijf aanvragen. Er is steeds meer aandacht voor het belang van non-bancaire financiering om een verbeterde en meer eenvoudige toegang tot zakelijke financiering voor het MKB te bieden.

Spotcap zet zich samen met partners Gemunt en Credion-Valor Corporate Finance in om ondernemers wegwijs te maken binnen de sector van non-bancaire bedrijfsfinanciering. Er zijn namelijk verschillende alternatieve financieringsvormen met elk unieke karakteristieken die ondernemers diverse voordelen kan bieden om als bedrijf de continuïteit te behouden of te groeien.

Workshop: Non-bancaire bedrijfsfinanciering
Spotcap, Gemunt en Credion-Valor Corporate Finance geven een kennisrijke workshop aan ondernemers tijdens de BCDN dagen. Het drietal praat ondernemers bij over verschillende non-bancaire financieringsvormen en beantwoorden alle vragen die ondernemers hebben over bedrijfsfinanciering. Deze workshop is kosteloos bij te wonen op:

Dinsdag 19 maart                    16:00 – 16:45
Woensdag 20 maart                14:00 – 14:45

Schrijf u in middels deze link of stuur een email naar Friesland@credion.nl

Onze partners