VERGROOT JE MENTALE VEERKRACHT

13 juli 2020
Online

Leer in 5 webinar-sessies de fundamentals om je mentale veerkracht te vergroten!
Investering, € 175,00.  Je ontvangt een certificaat van deelname.

Het coronavirus zet de wereld op z’n kop. Opeens moeten we thuiswerken, opeens moeten we on-line vergaderen, opeens moeten we meer zelfstandig werken, en nog veel meer komt op ons af. Dat vergt aanpassing in gedrag en dat is niet makkelijk. Het leidt zelfs tot spanning of stress. Een veel gehoorde uitspraak daarover:

‘’ik wil wel verandering, maar mezelf veranderen vind ik erg moeilijk’’

MENTALE VEERKRACHT

Vanuit de vraag ‘Hoe kan ik me het best afstemmen op de wijzigende situatie?’ gaan veel personen vervolgens op zoek naar goede begeleiding. Want hoe veerkrachtiger je bent/wordt, hoe succesvoller je je ambities realiseert en hoe minder spanning of stress je zult ervaren. In dit programma gaan je in 5 sessies aan de slag om actiegericht te werken.

VOOR WIE

Voor personen die zelf direct aan de slag willen met persoonlijke ontwikkeling in mentale veerkracht.

WAAROM

Innerlijke overtuiging en zelfvertrouwen bij personen draagt bij aan zakelijke prestaties. Personen zijn naarstig op zoek naar een wijze om de prestaties te realiseren door hun veerkracht te vergroten.

WAT

Leer wat er schuilgaat achter het stapsgewijs, praktische en effectief ontwikkelen van je gedrag in een dynamische wereld. Je ontvangt heldere theorie omtrent gedragsontwikkeling, veel praktische tools en een gratis app die je dagelijks helpt jezelf te ontwikkelen.

OVER HET PROGRAMMA [KIES VOOR OCHTEND OF AVOND]

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen.
Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden. Met het doorlopen van dit programma zul je gegarandeerd een sterk verbeterde mentale kracht in je zelf ervaren. Daarmee zul je veel krachtiger en vanuit innerlijke overtuiging anderen kunnen inspireren en begeleiden in hun verandering. Het zal jouw innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar een hoger en meer toekomst vaster niveau tillen.

Je investering in het hele programma bedraagt € 225,00 exclusief BTW.
Je ontvangt ook een certificaat van deelname aan het programma.

WIE ZIJN WIJ?

Dit programma wordt gegeven door Jan Vrencken en Mohammed Mezian, beiden eigenaren van Moja Potential Activation. Wij leveren activatie programma’s gericht op het activeren van onbenut potentieel van leidinggevenden en medewerkers. Want wij geloven er sterk in dat mensen en teams beter kunnen presteren en met meer passie werken als ze op de juiste wijze begeleid worden in hun persoonlijke groei.

Dat noemen wij Duurzaam Groeien en dat is onze missie.

Jan Vrencken            Mohammed Mezian
06-12990908            06-13600505