(UITGESTELD) The games are coming home; European Company Sport Games in 2021 in Gelderland!

23 juni 2020
Arnhem

In 2021 is Arnhem ‘host city’ van de European Company Sport Games. De European Company Sport Games worden al sinds 1977 georganiseerd en betreft het grootste, meerdaagse sportevenement in Europa met maar liefst 26 verschillende takken van sport. De eerste editie vond plaats in Eindhoven dankzij initiator Philips om werknemers uit heel Nederland met elkaar te verbinden. Na 44 jaar, komen de games terug naar Nederland! Tijdens deze unieke Spelen, van 23 tot en met 27 juni 2021, sporten zo’n 5.000 werknemers vanuit 500 bedrijven uit meer dan 30 landen tegen elkaar.

Sport&zaken werkt in nauwe samenwerking met de provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Achterhoek, Apeldoorn en Ede aan de gezamenlijke maatschappelijke ambitie om mensen fitter en bedrijven vitaler te maken met als stip op de horizon: de European Company Sport Games 2021!

Economische boost Gelderland

De European Company Sport Games hebben een grote economische impact op de provincie Gelderland. Dit gezien de verwachting dat er circa 5.000 deelnemers gedurende een week in Arnhem en omstreken verblijven. De meeste sporten worden georganiseerd in de steden Arnhem (Papendal en Valkenhuizen), Apeldoorn en Ede. Het grootste, meerdaagse sportevenement in Europa brengt vele kansen en mogelijkheden met zich, voor zowel de sportwereld als het bedrijfsleven.

Organisatie European Company Sport Games

De European Company Sport Games worden georganiseerd door sport&zaken en The Organizing Connection. Stichting sport&zaken is de matchmaker tussen het bedrijfsleven en de sport. Hierin is het doel om werkend Nederland meer in beweging te krijgen op weg naar meer vitale organisaties.

Meer informatie vindt je op: www.arnhem2021.nl

Aanmelden

Onze partners