Ondernemen en Opvoeden…..

15 juni 2018 09:00 - 11:45
Drachten

Ben jij een ondernemer en gaat het je goed in je vak. Kan je optimaal communiceren en klanten binnenhalen en houden?  Heb je kinderen, hou je van ze en loopt het soms thuis net even anders dan je graag zou willen?

Soms is het vreemd. De communicatie op je werk gaat uitstekend en de communicatie met je kind loopt stroef. Of je kind wilt niet eten, niet slapen of niet achter die computer weg…..Wat maakt het dat het thuis anders loopt…..?

Wil je graag je kind opvoeden vanuit wederzijds vertrouwen, vind je het belangrijk dat je kind respect voor jou en anderen toont en ben jij ook bereid respect voor je kind te tonen? Dan past een communicatie met je kind volgens de Thomas Gordon®methode helemaal bij jou!

De Gordon®methode biedt een aantal effectieve communicatietechnieken waarmee problemen binnen elke relatie op een succesvolle manier kunnen worden opgelost of voorkomen. Deze methode verschaft inzicht in hoe het proces van communiceren verloopt en hoe je dit door het aanleren van een aantal vaardigheden kunt beïnvloeden. Daardoor leer je onder andere hoe je hardnekkige misverstanden kunt ophelderen, kinderen en andere mensen met hun ongewenste gedrag kunt confronteren, hoe je beter kunt samenwerken en verstoorde relaties kunnen herstellen.

De Gordon®methode, die wereldwijd beproefd is, is gebaseerd op het eenvoudige principe van begrijpen en begrepen worden. Door te luisteren, duidelijk te communiceren en te overleggen bouwen we gelukkige relaties op, waarin we in liefde en wederzijds respect het beste uit onszelf halen.De psycholoog Thomas Gordon ontwikkelde o.a. de ouder training “Effectief communiceren met kinderen”. Het is een preventieve training voor alle ouders met kinderen tussen de 1 – 18 jaar.

Duurzame verbetering van relaties
De Thomas Gordon® oudertraining werkt! Ouders die de training hebben gevolgd geven aan dat er binnen het gezin meer rekening wordt gehouden met elkaar. Er ontstaan minder ruzies en je hoeft niet meer te straffen. Er zijn veel minder tot geen problemen in de puberteit! Bovendien hebben kinderen van ouders die de training hebben gevolgd een sterker gevoel van eigenwaarde en meer zelfdiscipline.

Sigrid Bax van Effect 4 all verzorgt in Drachten e.o. oudertrainingen volgens de Gordon® methode. Dat gebeurt heel praktische aan de hand van alledaagse voorbeelden. Ook kunnen ouders hun probleem situatie van thuis in de groep bespreken. De complete training is voor alle ouders en wordt gegeven in 8 bijeenkomsten van 2 ½ uur.

Wil je eerst kennismaken met deze methode en gelijk een aantal praktisch handvatten mee naar huis? Voor ondernemers met weinig tijd is een speciale workshop geschreven!

Tijd: Vrijdagochtend 15 juni 2018 van 9.00 – 11.45 uur.
Plaats: Drachten
Investering: € 45,-
Ondernemers welke n.a.v. dit bericht inschrijven betalen slechts € 25,-
Aanmelding via mail naar sigrid@effect4all.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Meer informatie zie: www.effect4all.nl

 

Onze partners