Haal meer uit online marketing

14 februari 2019 14:30 - 18:00
Sixmastraat 3 8932 PA Leeuwarden

Het opzetten van een goede online strategie begint bij het bepalen van je doelgroep, doelstellingen en budget. Maar hoe doe je dat? We leren je hoe je dat zelf kunt doen, met een aantal gratis tools, zodat je de juiste keuzes maakt.

Google Analytics kan er ingewikkeld uitzien. Wij bieden je de handvaten om de data in Analytics te begrijpen. Zo kun je zelf zien hoe je site presteert en waar je bezoekers vandaan komen.

Op basis van je strategie en verzamelde data zet je nieuwe campagnes op of verbeter je je bestaande online marketing. We laten je de voor- en nadelen zien van de verschillende kanalen en nemen je mee in een aantal klantcases.

1. Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de wereld van online marketing beter wil begrijpen. De training is geschikt voor ondernemers, maar ook nuttig wanneer je werkzaam bent in een marketing- of communicatiefunctie.

2. Wat kun je verwachten?

Een training vol met praktische informatie, voorbeelden en tips, waarmee je direct aan de slag kunt. Na de training begrijp je beter hoe je de kracht van online marketing kunt benutten.

3. Waar is het?

Pixl – Online Marketing
Sixmastraat 3
8932 PA Leeuwarden

Aanmelden

Onze partners