Circulair Congres: Agrifood, chemie en energie samen naar een circulaire economie

14 maart 2018 08:30 - 18:30
Amerweg 4931 NC Geertruidenberg Netherlands

TKI-BBE en RWE organiseren dit jaar samen het Circulair Congres, de opvolger van de congressen van Biobased Economy.nl. Thema van de eerste editie is ‘Agrifood, chemie en energie samen naar een circulaire economie’.

Het congres bestaat uit twee dagen. De eerste dag staat in het teken van de herkomst en beschikbaarheid van diverse soorten biomassa, de technische ontwikkelingen en mogelijke toepassingen van biomassa in de circulaire economie. Op dag twee worden strategische ontwikkelingen gepresenteerd, gaan sprekers in op de economische kansen die de ontwikkeling van een circulaire economie bieden en passeren succesvolle projecten de revue. Uiteraard heeft u op beide dagen uitgebreid de gelegenheid om uw netwerk te versterken en uit te breiden.

Een duurzame samenleving heeft biomassa als grondstof en als brandstof nodig. De realisatie van een circulaire economie is niet alleen noodzakelijk: het biedt tegelijkertijd geweldige economische kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. De agrifood-, chemie- en energiesector kunnen samen de circulaire economie realiseren. Daarvoor is nieuwe kennis nodig én moeten nieuwe, intersectorale, samenwerkingsverbanden worden gesmeed. TKIBBE faciliteert deze omslag met de financiering van onderzoeksprojecten. RWE, voorloper in de toepassing van biomassa voor energie, wil de samenwerking tussen deze sectoren stimuleren en faciliteren.

TKI-BBE en RWE organiseren dit jaar samen het Circulair Congres, de opvolger van de congressen van Biobased Economy.nl. Thema van de eerste editie is ‘Agrifood, chemie en energie samen naar een circulaire economie’. Het congres bestaat uit twee dagen. De eerste dag staat in het teken van de herkomst en beschikbaarheid van diverse soorten biomassa, de technische ontwikkelingen en mogelijke toepassingen van biomassa in de circulaire economie. Op dag twee worden strategische ontwikkelingen gepresenteerd, gaan sprekers in op de economische kansen die de ontwikkeling van een circulaire economie bieden en passeren succesvolle projecten de revue. Uiteraard heeft u op beide dagen uitgebreid de gelegenheid om uw netwerk te versterken en uit te breiden.

Programma en aanmelden Het volledige programma vindt u op www.aanmelder.nl/circulair. U kunt zich daar ook aanmelden voor beide dagen of voor één van de dagen. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 1 maart.

Aanmelden