Business Netwerk Haaglanden: nieuwe editie Dineren met Directeuren op 13 februari

13 februari 2018 18:00 - 21:30
Restaurant Savarin aan de Laan van Hoornwijck 29 te Rijswijk

Op dinsdag 13 februari 2018 vindt de 2e editie van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden plaats. Een wervelend, gastronomisch, selectief netwerkdiner voor maximaal 40 DGA’s, directeuren en overige beslissingsbevoegden uit de regio. U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom bij Restaurant Savarin aan de Laan van Hoornwijck 29 te Rijswijk. U kunt hier gratis parkeren.

Het inmiddels in ander regio’s bewezen concept van ‘Dineren met Directeuren’ start met de inloop om 18.00 uur. Het programma duurt tot 21.30 uur en is samengesteld op basis van netwerken en (gepaste) informele profilering. De directie van Business Netwerk Haaglanden begeleidt het netwerkdiner van begin tot eind en u kunt als deelnemer genieten van het diner en het gezelschap. U zult uiteraard interessante contacten opdoen.

 

Programma
In samenwerking met Patrick van Zuiden van ‘Savarin’, wordt u een waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een drie gangendiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.
18.00 -18.30 uur: Inloop & ontvangst met prosecco en hapje
18.30 -18.45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18.45 -19.00 uur: Voorgerecht
19.00 -19.30 uur: Intermezzo 1: interview met John van Zweden, de behangkoning van Den Haag!
19.30 -20.00 uur: Hoofdgerecht vlees/vis
20.00 -20.30 uur: Intermezzo 2: tafelopdracht
20.30 -20.45 uur: Nagerecht
20.45 -21.30 uur: Koffie, napraten en netwerken

Aanmeldingsvoorwaarden
Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Haaglanden. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 45 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Rijnmond hebben gratis (één persoon per lid) toegang. De bijdrage voor het netwerkdiner voor overige personen bedraagt € 75,- euro per persoon all-in. Genoemde bedrag is inclusief btw, organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Haaglanden o.v.v. DMD 13-02-2018. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 8 februari kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na deze datum of no-show up wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

Over Savarin
Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe. In 2011 hebben het vijfsterren hotel en Cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet. Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten – schoonheid, sfeer en kwaliteit – komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: een bezoek aan Savarin is een belevenis! Restaurant, Hotel & Spa Savarin is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Over Business Netwerk Haaglanden
Business Netwerk Haaglanden is onderdeel van Netwerkorganisatie Nederland B.V. (oftwel N.O.N.) Al vele jaren hanteert N.O.N. succesvolle netwerkconcepten die bedrijven en organisaties helpen om het netwerk te versterken, uit te diepen en uit te breiden. De oprichters, Steven Corijn en Marjan van Berkgel, zorgen door jarenlange ervaring voor persoonlijke begeleiding tijdens de bijeenkomsten. Deze begeleiding wordt aangevuld met een aantal ambassadeurs in de regio, namelijk Leonard van Spronsen en Dave Schardijn.

Hoewel de communicatie over Business Netwerk Haaglanden op dit moment nog via de centrale website www.businessnetwerkrijnmond.nl verloopt, zullen diverse p.r. & communicatiemogelijkheden vanaf heden plaatsvinden.

Onze partners