OOvB adviseurs en accountants organiseert ondernemerssessie over AVG

16 mei 2018 19:30
Cultureel centrum De Horst in Venhorst

Voldoet uw organisatie aan de nieuwe Europese regels op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en cyber security?

  • Weet u welke gegevens u mag vragen aan uw (zieke) werknemer?
  • Heeft u wel eens een e-mail aan de verkeerde persoon gestuurd?
  • Welke maatregelen neemt u om persoonsgegevens binnen uw
    organisatie te beveiligen?
  • Informeert u uw werknemers over hun privacyrechten?
  • Weet u hoe lang u persoonsgegevens mag bewaren?
  • Verstuurt u nieuwsbrieven per e-mail, sms of app en vraagt u
    hiervoor toestemming?

Per 25 mei aanstaande moet elke organisatie voldoen aan de nieuwe Europese privacy verordening, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG stelt nieuwe en hogere eisen aan de omgang met en de beveiliging van persoonsgegevens. Ook uw organisatie krijgt te maken met de eisen uit de AVG. In welke mate, is afhankelijk van het soort, de hoeveelheid en de wijze waarop uw organisatie omgaat met persoonsgegevens van personeel, klanten en relaties.

Hoe kan uw organisatie zich voorbereiden op de nieuwe privacyregelgeving en waar moet uw organisatie op letten bij de omgang met en de beveiliging van persoonsgegevens om hoge boetes van de toezichthouder te voorkomen?

Op woensdag 16 mei praten de juristen van OOvB adviseurs en accountants en Dennie Spreeuwenberg van NextTech Security u graag bij over de AVG, de vereisten waaraan uw organisatie moet voldoen en de wijze waarop u uw organisatie AVG-proof kunt maken. Ook zullen wij u die avond voorzien van praktische tips & tricks om de  verplichtingen uit de AVG binnen uw organisatie vorm te geven!

Naast de juristen van OOvB adviseurs en accountants is de heer Dennie Spreeuwenberg van NextTech Security aanwezig om zijn kennis te delen.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de OOvB ondernemerssessie over AVG? Dat kan. Aanmelden kan heel gemakkelijk via de website van OOvB. www.oovb.nl.

Aanmelden

Onze partners