Gepubliceerd op 7 maart 2019

Friesland, here we come!

Wauw! 2019 begon voor ons with a bang! Door interne ontwikkelingen ligt heel Friesland aan onze voeten en dat voelt fantastisch. Het hoofdkantoor van Local Recruiter zat in Utrecht en deze is gestopt met franchisen, waardoor wij nu de vrije voeten heb gekregen. Na lang franchisenemer te zijn geweest van Local Recruiter Sneek is het nu de tijd om het roer over te nemen en is Coriene nu zelfstandig eigenaar van het Snitser uitzendbureau. “We kunnen ons nu gaan richten op heel Friesland. Heading for open waters!”

Plezier, creativiteit en motivatie om er voor jezelf zoveel mogelijk uit te halen. Dat zijn belangrijke waarden voor Coriene de Jong, eigenaar Local Recruiter.

Local Recruiter gaat gewoon door met het vinden van de juiste kandidaat. Momenteel zijn wij druk bezig met het recruiten van de juiste kandidaten in allerlei vakgebieden, doordat wij meerdere vakgebieden doen, spreken wij allerlei verschillende mensen, dit maakt ons vak zo leuk en hier worden we blij van!”

Toekomstdromen? Die zijn er zeker. Coriene wil dolgraag in de toekomst nog een vestiging openen. “Maar eerst gaan we ons focussen om onze locatie Sneek nog meer uit te breiden.”

Wat verandert er voor jou?

Voor klanten en medewerkers zal er niet veel veranderen. Houd onze website goed in de gaten, want we zijn druk bezig zijn om onze website aan te passen. Stay tuned!

www.localrecruiter.nl

 

Onze partners