Gepubliceerd op 3 november 2017

‘Wij denken graag met de ondernemer mee over zijn bedrijfsvoering’

Betrokken meedenkers, adviserende ondernemers en een klankbord op niveau. Het zijn drie kwalificaties die karakteristiek zijn voor de professionele dienstverlening van Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs in Leeuwarden.

Met twaalf medewerkers richt Weistra & Van der Meer zich op het mkb, op startende ondernemers en op de particuliere markt. Het no-nonsense kantoor begeleidt en ondersteunt haar cliënten op alle terreinen van accountancy en (belasting)advies. Het ontzorgen van de cliënt staat hierbij voorop. Weistra & Van der Meer bedient in het mkb alle branches en sectoren en opereert landelijk, met uiteraard een accent op de provincie Friesland.

Persoonlijke dienstverlening

“Onze adviseurs weten wat het ondernemerschap inhoudt”, zegt Jurrien de Jager, die samen met André Jager en Peter de Vries de drie-mans directie van Weistra & Van der Meer vormt. “Wij zijn zelf ondernemers en zijn daarom goed op de hoogte van de belangen die spelen. Onze dienstverlening is breed georiënteerd en persoonlijk gericht. Dat persoonlijke karakter wordt mogelijk gemaakt door de kleinschaligheid van ons kantoor.”

 

Netwerk aan specialisten

Naast haar eigen deskundigheid op tal van terreinen beschikt Weistra & Van der Meer ook over een netwerk aan externe specialisten met verschillende kwaliteiten. “Denk bijvoorbeeld aan fiscalisten of pensioenadviseurs”, licht De Jager toe. “Daar hebben we goede relaties mee, zoals we ook goede contacten hebben met banken. We hebben een brede kennis en kunnen veel, maar weten ook waar onze grenzen liggen. Overigens houdt de klant ook bij inschakeling van een specialist z’n vaste en vertrouwde contactpersoon van ons kantoor.”

Betrokken

De Jager wijst erop dat Weistra & Van der Meer zich in de markt onderscheidt door een grote betrokkenheid. “Wij denken graag met de ondernemer mee en dan niet alleen over de cijfers van het bedrijf, maar over alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft. We beschikken over een sterk inlevingsvermogen en kunnen ons prima verplaatsen in hoe de ondernemer denkt en welke richting hij op wil. Dat waarderen onze klanten blijkbaar, want we worden voor steeds meer uiteenlopende adviezen geraadpleegd.”

Laagdrempelig

De Jager benadrukt dat het kantoor van Weistra & Van der Meer een laagdrempelig karakter heeft. “Ondernemers kunnen bij ons altijd zo binnenlopen of de telefoon pakken om zaken te bespreken”, zegt hij.

“In principe kunnen ze voor alle voor hen belangrijke onderwerpen bij ons terecht. Sterker nog, wij adviseren al snel om contact met ons te zoeken. Als je als ondernemer teveel op eigen houtje opereert kan dat eventueel op een teleurstelling uitlopen. De wereld om ons heen verandert snel en dat geldt ook voor de wet- en regelgeving. Wij kunnen onze klanten daarbij optimaal ondersteunen, omdat onze kennis up-to-date is. We hebben met al onze klanten een klik. We merken dat zij tevreden zijn. Niet voor niets is er vaak sprake van een langdurige relatie…

Weistra & Van der Meer Accountants en Adviseurs
Alexander Cohenwei 14 8914 BG Leeuwarden
Telefoon 058 – 215 93 55
E-mail info@wvdmgroep.nl
www.wvdmgroep.nl

Tekst: Harry Knevelbaard / Fotografie: Simon van der Woude

Onze partners