Gepubliceerd op 3 november 2017

Slim besparen op porto en pakketjes

Twintig tot veertig procent besparen op portokosten? FRL maakt het waar. Het bedrijf verwerkt jaarlijks miljoenen poststukken voor multinationals, het mkb en non-profitorganisaties. Al 25 jaar lang, met 100 vaste medewerkers en 2500 bezorgers.

“De focus van FRL ligt op de zakelijke markt.” Aan het woord is Niels Helbig, verantwoordelijk voor de sales en marketing. “Dat betekent dat we trends in de gaten houden en pro-actief meedenken met onze zakelijke klanten.” Zo lanceerde FRL onlangs de eerste Friese fietskoeriersdienst. De blauwe racetransportfiets van FRL bezorgt pakketjes in de Leeuwarder binnenstad, waar bevoorrading door bestelwagens een groot deel van de dag niet langer is toegestaan. Naast (spoed)ritten in het centrum verzorgt de FRL fietskoerier ook postbusservice voor bedrijven, het bezorgen van lunches en medisch transport.

Post

“Meedenken met klanten is één van de sterkste punten van FRL. We zien soms mogelijkheden om processen te versnellen of efficiënter te maken waar niemand ooit aan dacht. Zo kunnen we bijvoorbeeld besparingen van 20 tot 40% realiseren door post waar geen spoed achter zit binnen 48 of 72 uur te bezorgen. En moet het toch snel? Dan bezorgt FRL het binnen 24 uur. Ook doen we postbusritten voor bedrijven, verzorgen we compleet postkamerbeheer en adresseren en frankeren we post voor onze klanten. Voor hen een geweldige en welkome tijdswinst, voor ons onze core-business.”

Pakketten

FRL is ook dé betrouwbare, landelijke verzender van pakketten en pallets. FRL biedt 24-uurs bezorging mét handtekening bij ontvangst door heel Nederland. Gewone pakketten, brievenbuspakjes of complete pallets: alles wordt met zorg vervoerd en bezorgd, tegen concurrerende tarieven natuurlijk. “Elk pakket en iedere klant kan rekenen op onze aandacht. En daardoor kunnen we ook maatwerk bieden: van spoedritten tot same day delivery en van inpakken tot internationaal.”

Huis-aan-huis

Ook de huis-aan-huis-verspreiding van bijvoorbeeld folders, flyers en kranten is in goede handen bij FRL. “Onze werkwijze is simpel: u levert een pdf bij ons aan en zegt wie u wanneer wilt bereiken en wij doen de rest. Dat is misschien wel heel kort door de bocht, maar het kan wel. Op die manier houdt u alles rondom huis-aan-huis-verspreiding in één hand en hoeft u zelf niet voor afstemming tussen verschillende partijen te zorgen. Wel zo overzichtelijk.”

Ontdekken hoeveel u kunt besparen? Neem contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden om vervolgens met een scherpe offerte te komen.

FRL
Zwettestraat 31 8912 AV Leeuwarden
Telefoon 058 – 21 54 157
E-mail info@post.frl
www.post.frl
www.fietskoerier.frl

Onze partners