Gepubliceerd op 25 oktober 2018

Met Winlex kunt u het dak op!

Heeft u asbest in of op uw woning, bedrijfsruimte of stal? Dan staat u er niet alleen voor!

Het verbod op asbest is algemeen bekend. Maar veel mensen hebben nog te maken met asbest in hun leefomgeving. In 2024 moet dit volgens de wet allemaal vervangen zijn. Na de verplichte asbestinventarisatie, saneren wij op wettelijk erkende wijze waarbij we risico’s voor de omgeving en onze eigen medewerkers voorkomen. Met een duidelijk saneringsplan, nauwgezette afscherming en afvoer. Maar WinLex zorgt ook voor een vakkundig herstel van het dak. Dat is wat wij noemen saneren met een plus! Wij verzorgen uw complete asbestvraagstuk en zijn hiervoor gecertificeerd.

WinLex staat garant voor een verantwoorde werkwijze. Wij voeren onze werkzaamheden uit conform de geldende wetten, regels en normeringen. Dat betekent met respect voor mens, milieu en maatschappij. Een goede manier van saneren betekent ook dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben. Al onze medewerkers zijn dan ook VCA gecertificeerd.

Over Winlex

WinLex uit Pesse is uw gespecialiseerde partner voor alle asbestvragen en problemen. Uniek is onze totaaloplossing. We verzorgen professionele asbestsanering, maar ook vakkundig dakherstel. WinLex is een echt familiebedrijf. Alwin & Alexander Bouwmeester bieden een totaaloplossing voor asbestsanering & milieutechniek, daarnaast leveren & monteren wij gevel- en daksystemen, zoals dakbedekking, zonnepanelen, dakvensters of dakopbouw.

WinLex voert alle werkzaamheden zelf uit. U heeft daarom met één partij te maken. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak zonder meerwerk! Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op voor meer informatie en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

 

 

Onze partners