Heeft ù de 2018 nieuwjaarskalender al? Wij trakteren op de inhoud!

20 november 2017 11:53

Heeft ù de 2018 nieuwjaarskalender al? Wij trakteren op de inhoud!

Duurzom helpt uw goede voornemens voor het nieuwe jaar te concretiseren en uw duurzame ambities samen met gelijkstemden sneller en goedkoper waar te maken.

2018 nadert en dus is het tijd voor strategische reflectie met vragen als; hoe verhoog ik de veerkracht van mijn onderneming? Hoe bevorder ik continuiteit en welke stappen ga ik zetten?

Duurzom heeft jarenlange ervaring met deze vertaling van strategie naar agenda. Bent u een intrinsiek gemotiveerde ondernemer voor verduurzaming, heeft u minimaal 10 medewerkers en wilt u zich op dit vlak aantoonbaar onderscheiden?

Dan bieden we u een gratis sessie waarin uw agenda inhoud krijgt. Of het nu uw ambities bij mobiliteit of grondstoffenverbruik betreft, inzetbaarheid van personeel of natuurlijk kapitaal, vastgoed of partnerships; wij faciliteren, u bepaalt.

U kunt vervolgens kiezen voor een betaald lidmaatschap en deelname aan een Circle of Trust. Deze kleine en diverse groep van geselecteerde Brabantse ondernemers wisselt viermaal per jaar actief relevante kennis, ervaringen en dilemma’s uit. Het lidmaatschap geeft u toegang tot een nationaal netwerk van gelijkgestemde ondernemers en enthousiaste specialisten.

Dit zeggen huidige deelnemers over ons:

“Duurzom creëert een veilige omgeving van vertrouwen.”

“Er is diepgang door authenticiteit van mens en bedrijf.”

“Het proces van reflectie leidt tot betere bewustwording.”

Heeft u een vraag of wilt u nadere toelichting?

Neem dan contact op met Tim Horsten, 06-13745737 of t.horsten@duurzom.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.