Gepubliceerd op 12 november 2019

Over grote problemen en menselijke oplossingen

Op 10 december 2019 organiseert de HAN weer een FEM Knowledge Tour. Met niemand minder dan Jan Terlouw. Over onze snel veranderende wereld. Welke eisen stellen we daarin aan de ‘nieuwe’ economie? Hoe geven we de mens daarin een centrale plaats? En hoe ga je om met zoiets subjectiefs als vertrouwen?

Jan ziet vanuit zijn professionele ervaring én levenservaring noodzakelijke verbanden die we moeten leggen. Daarbij betrekt hij schijnbaar moeiteloos ook de grote maatschappelijke thema’s zoals klimaatverandering, vluchtelingen en digitalisering. Behoefte aan wijsheid waar je iets mee kunt?

Meld je hier aan!

JAN TERLOUW

Jan Terlouw (87) is natuurkundige, schrijver en voormalig politicus. Hij geeft theatercolleges en staat nog regelmatig in de publieke belangstelling. Niet in de laatste plaats vanwege zijn steeds sterker wordende zorg over het uitwonen van de aarde. Hoe kunnen we dat stoppen, met behoud van welvaart? Hij is een bijzondere verhalenverteller. Beschaafd, bescheiden, zonder cynisme. En tegelijkertijd uitermate boeiend en bevlogen. Mis dit niet!

PROGRAMMA

17.00 Ontvangst met eten en drinken
18.00 Welkom door Jolanda Berntsen – Directeur Instituut Financieel Management – FEM
18.15 Lezing door Jan Terlouw
19.00 Interactieve sessie: debat en discussie met Jan Terlouw
19.45 Afsluiting door dagvoorzitter
20.00 Borrel

Locatie
HAN campus, Ruitenberglaan 31, Arnhem (kosteloos parkeren.

AANMELDEN

Deze FEM Knowledge Tour congres wil je natuurlijk niet missen! Aanmelden kan via onze website. De toegang is gratis. Wees er op tijd bij want: vol is vol!

 

Graag tot ziens op dinsdag 10 december!

Onze partners