HAN Lean Event op donderdag 1 februari

19 december 2017 16:21

HAN Lean Event op donderdag 1 februari

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentenpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties. Deze editie heeft een extra feestelijk karakter, we vieren die dag ook het 10-jarig bestaan van het HAN Lean-QRM Centrum.

We kijken deze dag terug op de afgelopen 10 jaar, maar met presentaties rond het thema: ‘Smart Lean is the Future’ kijken we vooral vooruit.

Jaap van Ham van Philips Drachten, Dr. Daniel Jones en HAN-lector Vincent Wiegel zullen die dag als keynote sprekers een bijdrage leveren.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en registratie www.han.nl/leanevent

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.