Gepubliceerd op 10 juli 2018

Ontwikkeltraject op maat voor leiders die meer willen

Als leidinggevende heb je een flinke bak ervaring met het aansturen van veranderingen. Maar je weet dat er meer in zit. Met het Go4NextLevel Ontwikkeltraject verbreed en verdiep je je leiderschap. Ontdek hoe je jouw kracht en talent optimaal inzet.

Onze aanpak
Centraal in ons leertraject is jouw case, hoe je daarin opereert en welke ontwikkelstap nu het beste bij jou past. In vijf tweedaagse bijeenkomsten gebruiken we de situatie van de deelnemers om inzichten uit te bouwen en te oefenen. Tijdens de Skype sessies tussen de bijeenkomsten door is er ruimte voor kennisdeling van theorieën en ervaringen, zodat we ons in de bijeenkomsten kunnen richten op de interactie met elkaar.

Onze uitgangspunten
Ga uit van jezelf: hoe denk je, hoe voel je, hoe handel je? Stap voor stap: aanpassen vraagt om geduld, dus nemen we tien maanden de tijd. Wij bieden kaders én invulling: gericht op wat jij wilt en kunt ontwikkelen.
Werken in een groep: zo haal je meer uit jezelf en stimuleer je elkaar.

Onze invalshoeken
Binnen het ontwikkeltraject gebruiken we vier invalshoeken: brein/ratio, hart/gevoel, samenwerken en omgevingsdynamiek. Daarnaast heeft elke verandering een natuurlijke fasering: vraag, oplossing, realisatie en daarna de uitdaging om blijvend aan te passen. We gaan samen aan de slag met hoe de vier invalshoeken een rol spelen in de fasering.

Go4nextlevel
Wil je meer informatie? Ga dan naar Go4nextlevel of mail naar contact@go4nextlevel.nl

Onze partners