Gepubliceerd op 12 april 2019

Wachten op Schiphol? Ook daar werk je gewoon door

Steeds meer ondernemers doen niet alleen zaken in Nederland, maar zijn ook in het buitenland actief. Een zakelijke vlucht vanaf Schiphol naar het buitenland is dan vaker regel dan uitzondering. Reizen is vaak een tijdrovende aangelegenheid. Reizen naar het vliegveld en met name het wachten op het inchecken en boarden is kostbare tijd. Tijd die je natuurlijk graat zo efficiënt mogelijk wil inzetten. Voor zakelijke reizigers heeft Schiphol daarom een ideale oplossingen, werkplekken over de hele luchthaven waar jij tijdens het wachten nog je tijd aan het werk kunt besteden.

Van alle gemakken voorzien

Werken op Schiphol is een ideale uitkomst voor iedereen die op afstand kan werken. Vandaag de dag heb je niet meer nodig dan een laptop of een tablet om vanuit elke plek te werken. Op Schiphol staan namelijk speciale tafels voor wie met zijn laptop nog even wat dingen wil doen. Er is voldoende ruimte in het Internet Centre van Schiphol om een werkplek te zoeken en er zijn stopcontacten aanwezig om je laptop op aan te kunnen sluiten. Bovendien kun je gebruik maken van het gratis Wifi netwerk van de luchthaven om op internet te kunnen. Snel, gebruiksvriendelijk en erg praktisch. Heb je geen laptop of tablet bij, dan kun je bovendien gebruik maken van één van de pc’s in het Internet Centre.

Haal het maximale uit je werkdag

Vliegtijden van jouw vlucht kun je helaas niet altijd plannen, maar je kunt wel kijken hoe je de dag waarop je reist zo efficiënt mogelijk indeelt. Door vooraf te bepalen welke werkzaamheden je tijdens het wachten nog kunt doen op Schiphol, kun je daar ter plekke van profiteren. Zorg dat je op tijd naar de luchthaven vertrekt, reserveer vooraf een parkeerplaats op Schiphol op bijvoorbeeld Parkplaats.nl om tijd te besparen en zoek direct een flexibele werkplek op de luchthaven op. Zo kun je je eigen uren, maar ook dat van je personeel, zo goed mogelijk invullen.

Sta jij op het punt om een reis te maken vanaf Schiphol en vind je dat uur wachten tussen aankomst en boarden maar niks? Geen probleem. Neem je laptop mee en werk gewoon door, want tegenwoordig kan dat vrijwel overal. Ook op Schiphol dus.

Onze partners