Gepubliceerd op 6 februari 2019

RONDETAFELGESPREK: “VROUWEN AAN DE TOP IN HET BEDRIJFSLEVEN”

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over “Vrouwen aan de top in het bedrijfsleven ”.

Voor wie is de ronde tafel bedoeld?

Voor alle vrouwelijke ondernemers, managers  of vrouwen met een directiefunctie die trots zijn op de manier waarop zij aan de top zijn gekomen en de ervaring willen delen met ondernemend Nederland.
Naast het verslag van dit uitzonderlijke rondetafelgesprek mag u ook een bedrijfsreportage van uw onderneming aanleveren die wij op 8 maart 2019 mee zullen sturen in deze special.

Rondetafelgesprek 21 februari 2019

Hoe werkt een ronde tafel?
Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (minimaal 8 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel en de bedrijfsreportages van de deelnemende partijen worden verstuurd via onze digitale mailcampagne. Regionaal naar zo’n 5.000 e-mailadressen, of landelijk naar 38.000,  op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?

De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale dedicated nieuwsbrief in de regio.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wilt u een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig. Deelname aan het rondetafelgesprek is kosteloos bij afname van een media-uiting.

Locatie

Stichting Cascade
Hoge Kade 50
3341 BE
Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: 21 februari 2019

Meer informatie over de ronde tafels:

Hoe ziet een Rondetafelgesprek bij Hét Ondernemersbelang eruit?

Pakket rondetafelgesprek 

– Deelname rondetafelgesprek
– Verslag van het rondetafelgesprek in de dedicated special van 8 Maart 2019.
– Bedrijfsreportage van uw onderneming in de special van 8 Maart 2019.
– Het verslag van het rondetafelgesprek + uw bedrijfsreportage wordt landelijk gepersonaliseerd naar 38.000 ondernemers op directie- en managementniveau verstuurd.
– Investering: € 750,- ex btw (inclusief 3 x een artikel in een nieuwsbrief naar keuze)
– Investering: € 950,- ex btw (inclusief journalist en fotograaf op locatie + 2 x een artikel in een regionale nieuwsbrief naar keuze of 1 x landelijk)

 

Jerry Helmers (eigenaar van www.crownmedia.nl) is de gespreksleider van het rondetafelgesprek.
U kunt dan ook voor 8 februari 2019 3 stellingen aanleveren die u graag ter discussie ziet bij het gesprek.

De stellingen zijn geheel vrij van eigen invulling.

Voor meer informatie en/of aanmelden:
Frank Sanders
f.sanders@ondernemersbelang.nl
0512745222

 

Onze partners