Gepubliceerd op 10 april 2019

Cascade: de perfecte feestlocatie voor iedereen!

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u groots uitpakken? Of kiest u toch liever voor een bescheiden, maar vooral gezellig feestje? In Cascade kunt u alle kanten op. Voor elke gelegenheid is er een passende zaal.

Waarschijnlijk kent u Cascade als locatie voor zakelijke events en bijeenkomsten, of bent u bekend met de films en voorstellingen in het theater. Maar Cascade heeft zoveel meer te bieden. Het is een hoogwaardige en dynamische zalen- en evenementenlocatie, voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileum, verjaardag, receptie of bedrijfsborrel; Cascade verzorgt het tot in de puntjes! Daarnaast kunt u hier ook terecht voor een condoleance of afscheidsplechtigheid.

Flexibel en veelzijdig

Juist door deze veelzijdigheid weten de medewerkers als geen ander wat er allemaal bij het organiseren en uitvoeren van een evenement, van groot tot klein, komt kijken. Dit blijkt ook uit de pluspunten die regelmatig in de reviews worden genoemd: het hoge serviceniveau, de fijne sfeer, de goede dienstverlening en gastvrijheid van de medewerkers. Niet voor niets behoort Cascade al 5 jaar op rij tot de top 3 van evenementenlocaties XL in Nederland.

Altijd een passende ruimte

Of het nu gaat om een borrel voor een handjevol familie en vrienden of een groot feest met honderden zakelijke gasten; de basis is altijd een zaal die geheel voldoet aan uw wensen. Cascade beschikt over tien zalen van verschillende groottes, die afzonderlijk of aan elkaar gekoppeld gehuurd kunnen worden. Zodra het weer het toelaat, is het heerlijk om op het intieme dakterras te vertoeven. Hier kunt u gebruik van maken in combinatie met het huren van de Niagarazalen. Wilt u advies of heeft u hulp nodig? Cascade staat u met raad en daad bij als het gaat om het kiezen van de juiste zaal en de indeling en aankleding van de ruimte.

De faciliteiten zijn er voor u!

Wilt u een karaokefeest, een discoparty met een dj en lekkere dansmuziek of de hele avond speechen? Cascade heeft alle technische voorzieningen in huis die nodig zijn voor perfect licht en geluid. En een feest is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod met verschillende horeca-arrangementen, informeer gerust naar de mogelijkheden. Bent u een fijnproever? Dan wordt met plezier een  culinair diner voor u geserveerd, in samenwerking met een van de vaste horecapartners.
Kortom, na het bespreken van uw wensenlijstje kunt u alle voorbereidingen met een gerust hart aan de ervaren medewerkers van Cascade overlaten. U heeft verder geen omkijken naar de organisatie en kunt samen met uw gasten onbezorgd genieten van een geslaagd feest!

Voorjaarsaanbieding

In de maand mei serveert Cascade bij de afname van een receptie-arrangement (voor minimaal 20 personen) gratis een zoet of hartig hapje aan uw gasten.

Meer informatie of vrijblijvend een rondleiding of offerte aanvragen? Neem contact op met planner/evenementencoördinator Aafke van de Peppel-Vonk via 078-6819230 of stuur een e-mail naar: a.vdpeppel@stichting-cascade.nl  Wilt u zich alvast virtueel oriënteren en de zalen bekijken?
Dat kan via http://bit.ly/Cascademaps.

Fotografie door Cees van Meerten (FotoExpressie) en Onno Kemperman (Visualis fotografie)

Onze partners