Gepubliceerd op 14 december 2018

Familieresort PUUR Exloo, investeren in geluk!

Value for life. Vanuit deze visie ontwikkelt en vermarkt Kontour Vastgoed exclusieve vakantiewoningen op toplocaties in Nederland en Oostenrijk. De unieke signatuur en focus op kwaliteit maakt het vastgoed waardevast en waardevol, waardoor u optimaal van de woning kunt genieten.

Recreatievastgoed
Nét dat beetje meer. Dat is waar investeerders in recreatiewoningen tegenwoordig naar op zoek zijn’, Projectontwikkelaar Kontour Vastgoed springt in op de groeiende vraag naar vakantieparken in het topsegment!
PUUR Exloo ligt midden in de Drentse natuur en grenst aan UNESCO Natuurgebied bestaande uit oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Het autoluwe resort is met respect voor de omliggende natuur ontwikkeld, en met het oog op privacy, rust en ruimte opgezet. Eeuwenoude bomen zijn zoveel mogelijk behouden en geven het resort een besloten karakter en typisch Drentse sfeer. De grilligheid van de Drentse natuur is op het deels glooiende terrein terug te zien in slingerende paadjes, natuurlijke speelplekken en spontaan aangelegde perkjes met authentiek Drentse planten en bloemen.

Gegarandeerd rendement
In het Heuvelruggebied heeft een eigenaar de mogelijkheid te kiezen voor een gegarandeerd rendement/huurgarantie.  Het investeren in een vakantievilla met huurgarantie is een aantrekkelijk alternatief voor aandelen, obligaties of lage rentes op spaarrekeningen. Bij een vakantievilla met huurgarantie ontvangt u op Familieresort PUUR Exloo gedurende 10 jaar 5% netto rendement over uw koopsom inclusief inventaris. Alle voorkomende kosten in genoemde periode zijn voor rekening van PUUR Exloo. U geniet dus echt van een netto rendement! Daarnaast kunt u profiteren van waarde-toename van het recreatieve vastgoed. In deze variant zijn beperkingen opgenomen ten aanzien van het eigen gebruik.  Op Familieresort wordt traditioneel gebouwd. U koopt een recreatievilla op eigen grond ontwikkelt door Kontour Vastgoed. De kavelgroottes variëren van ca. 500 tot 1.000m².

Deze vorm van investeren is de laatste jaren steeds aantrekkelijker geworden doordat de exploitatie door een professionele marktpartij wordt gerund en u volledig wordt ontzorgd.

De mogelijkheid bestaat ook een villa puur voor eigen gebruik, dus als 2e woning aan te schaffen.

Kwaliteit is de norm!
De ongeëvenaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan de mooie materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van sfeervolle materialen die duurzaam en onderhoudsarm zijn. Robuuste rieten kappen, Lariks houten spanten, leipannen en handgevormde gevelstenen geven de villa’s een authentieke uitstraling. Aan de binnenkant zorgen hoge plinten, stompedeuren, strakke plafonds en luxe sanitair voor een hoogwaardige sfeer. De villa’s op PUUR Exloo zijn standaard uitgerust met een rainshower en sunshower.

Ook zijn ze stuk voor stuk voorzien van een sauna. De gasten kunnen dus genieten van een welverdiend wellness-moment binnen de privacy van hun eigen villa.

Duurzaamheid
Op Familieresort PUUR Exloo is reeds gestart met de bouw. De eerste 30  recreatievilla’s zullen rond de zomer van 2019 opgeleverd worden. De nieuwe recreatievilla’s worden duurzaam uitgevoerd en hebben derhalve geen gasaansluiting. Door middel van bewezen duurzame installatietechnieken zoals een luchtwarmtepomp voor de verwarming van de recreatievilla’s is het project toekomstgericht. Duurzaamheid in de bouw betekent producten, diensten en werkwijzen bedenken en introduceren die niet, of in elk geval minder, belastend zijn voor mens en milieu. Denk daarbij aan zeer goed geïsoleerde villa’s. Tevens wordt gewerkt met FSC®-hout. De designmeubels zijn gemaakt van gerecycled teakhout.

Meer weten over Familieresort PUUR Exloo: www.puurexloo.nl

Onze partners