Gepubliceerd op 8 november 2018

Waardeer uw collega’s met een kerstpakket

Kerst is voor velen de mooiste tijd van het jaar. Een bijzondere periode om samen te zijn, te genieten van een heerlijk kerstdiner en ­­om kerstcadeaus te geven. Ook het geven van een kerstpakket is in Nederland een belangrijke traditie. Een mooie manier om waardering te tonen, dat steeds belangrijker wordt voor medewerkers én werkgevers.

Het belang van persoonlijke waardering
Omdat het door de huidige krapte in de arbeidsmarkt steeds lastiger wordt om medewerkers te behouden, is het steeds belangrijker dat medewerkers zich gewaardeerd worden. Het tonen van waardering heeft veel positieve effecten. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen, zijn extra gemotiveerd en voelen zich speciaal. Ook bevordert het tonen van waardering werkprestaties en –plezier en leidt het tot vermindering van ziekteverzuim.

 

Het geven van een kerstpakket is – naast een mooie kersttraditie – een bijzonder moment om medewerkers persoonlijk te waarderen. Hoe kunnen medewerkers beter worden gewaardeerd dan ze tijdens een speciale kerstborrel te verrassen met een persoonlijk dankwoord en een mooi kerstpakket?

Een bijzonder kerstpakket kiezen
Zoekt u nog een mooi kerstpakket voor uw medewerkers? Bij Makro Kerstpakketten weten we dat dit niet altijd makkelijk is. Als marktleider met 50 jaar ervaring helpen wij u graag bij het uitzoeken van een kerstgeschenk. Voor ieder budget vindt u binnen ons verrassende assortiment een ruime keuze aan kerstpakketten. Onze trendspecialisten hebben de mooiste kerstpakketten voor u samengesteld. Wat denkt u bijvoorbeeld van een stoer BBQ-kerstpakket van Herman den Blijker, of een mooi pakket voor een actieve winterdag?  Het gehele assortiment van ruim 60 kerstpakketten vindt u online bij makrokerstpakketten.nl.

Onze partners