Gepubliceerd op 2 februari 2020

Eazit bundelt krachten voor meest complete mkb propositie

Vanaf 1 februari 2020 zijn de eindgebruikers-activiteiten van Eazit, Crystal Networks en Xenosite volledig samengevoegd in één organisatie die verder gaat onder de naam Eazit.

Eazit biedt met deze samenvoeging een compleet dienstenpakket op het gebied van telefonie, internet, ICT en netwerkdiensten. Binnenkort zal ook een breed pakket aan hostingdiensten worden toegevoegd aan het portfolio. Met dit uitgebreide productaanbod heeft Eazit alles in huis om klanten in het mkb volledig te bedienen. De telco- en IT-dienstverlener biedt met de vestigingen in Amsterdam, Houten, Drachten en Veldhoven bovendien een landelijk dekkend servicenetwerk met lokale kennis en service.

Nieuwe mogelijkheden, vertrouwde gezichten

Eazit is onderdeel van Enreach, de Europese holding die de ambitie heeft om de grootste speler in unified communications te worden. Hierdoor profiteren klanten van productinnovaties en R&D-ontwikkelingen op Europees niveau. Met Eazit kunnen klanten rekenen op een persoonlijke service met behoud van vertrouwde contactpersonen en locaties in de buurt.

Uitgebreid mkb portfolio

Edwin van Buren, CEO Eazit: “Door de krachten van verschillende labels te bundelen onder de vlag van Eazit met ondersteuning van Enreach, ontstaat er een sterke synergie. Wij willen graag langdurige relaties opbouwen met onze klanten en daarvoor is het belangrijk om mee te kunnen groeien. Met deze samenvoeging van diensten, kunnen we ondernemers ondersteunen met alles wat komt kijken bij zakelijke communicatie. Daarnaast stimuleren we onze klanten – met dit uitgebreide aanbod – om nieuwe kansen en trends te omarmen. We zijn ervan overtuigd dat, met ondersteuning van Enreach, we hard op weg zijn dé telco- en IT-dienstverlener van het mkb te worden.”

Onze partners