Koninklijk predicaat voor Smit & Zoon

21 juli 2021 12:22

Koninklijk predicaat voor Smit & Zoon

Ter gelegenheid van ons 200-jarig bestaan heeft Koning Willem-Alexander aan Smit & Zoon het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend.

Vol trots mogen wij u informeren dat Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem-Alexander Smit & Zoon’s 200- jarig bestaan heeft erkend met het koninklijk predicaat. Vanaf nu zijn wij vereerd om de naam “Royal Smit & Zoon” te mogen voeren. “Voor ons bedrijf is dit letterlijk en figuurlijk een bekroning van ons werk. Onze koning beloont met dit predicaat tweehonderd jaar en zeven generaties ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn vereerd en dankbaar dat wij het koninklijk predicaat mogen voeren”, aldus Marc Smit, eigenaar van Smit & Zoon.

Beloning voor toewijding

Toen onze oprichter Albert Smit, kapitein van De Koornzaaijer, zijn kapiteinspet aan de wilgen hing in 1821 en ons bedrijf startte, was hij op zoek naar iets nieuws. Nu, precies tweehonderd jaar later, weet de zevende generatie Smit & Zoon nog steeds dat een druppel een verschil kan maken. Het is een beloning dat onze toewijding en inzet niet alleen wordt vertaald naar een sterke positie in de wereldwijde industrie, maar ook wordt erkend door de koninklijke familie.

Innovatie en duurzaamheid

Het is voor ons een extra stimulans om de ambitieuze weg die we nu bewandelen, naar een duurzame, innovatie leerindustrie, te continueren. Onze missie is hetzelfde als deze was in 1821: toegevoegde waarde creëren voor klanten, werknemers, stakeholders en de maatschappij door middel van innovatie in producten en processen. We komen hierbij, meer dan ooit, tegemoet aan de urgente behoefte voor duurzame oplossingen in onze waardeketen. Onze missie helpt de maatschappij door niet alleen leer aan te bieden als een duurzaam materiaal, maar ook door te zorgen voor onze planeet en de volgende generaties.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.