Studio Balance opent haar deuren in de Rivierenbuurt in Amsterdam

15 juni 2021 16:31

Studio Balance opent haar deuren in de Rivierenbuurt in Amsterdam

Yogastudio’s zijn er in Amsterdam genoeg zou je zeggen, maar geen zo uniek als de studio van Jip en Chrissie. Bij Studio Balance kun je namelijk niet alleen yogalessen volgen, maar ook pilates, barre, essentrics en andere populaire klasjes. Alle lessen zijn toegankelijk voor jong en oud, man en vrouw, want inclusiviteit is hun kernwaarde. Toen Jip en Chrissie naar de Rivierenbuurt verhuisden ondervonden ze dat er nog geen yogastudio’s zijn in de buurt. Daarom besloten ze midden in de corona crisis hun droom te vervullen: het openen van hun eigen studio.

"Het zoeken naar balans in ons dagelijks leven is een belangrijke en constante factor voor ons beiden. We hebben allebei een auto-immuunziekte waardoor we gemakkelijker uit balans raken dan anderen. Om die reden wilden we een studio openen waar balans centraal staat. Neem dat moment voor jezelf, focus je weer op wat belangrijk is en werk aan het versterken van jezelf.”

 

De locatie vonden zij in het voormalige pand van Basegym aan de Rijnstraat 63h, deze stond al enige tijd leeg en had al een functie als sportschool. Met hulp van vrienden en familie werd de donkere gym getransformeerd tot een lichte, frisse en serene studio.

Voor de huisstijl zijn Jip en Chrissie een samenwerking aangegaan met de Amsterdamse illustrator en kunstenares Noor Houthakkers. Haar werk is te bewonderen in de yogastudio en geïntegreerd in de huisstijl van Studio Balance.

Je zult Jip en Chrissie dagelijks in de studio aantreffen, en de kans is groot dat je ze naast je ziet zweten, strekken of mediteren tijdens de lessen yoga, barre, pilates of essentrics. Studio Balance is een plek waar je je levensstijl (opnieuw) in balans kan brengen, voor iedereen, ongeacht je ervaring.

Studio Balance is te vinden aan de Rijnstraat 63h in Amsterdam. Speciaal voor de opening hebben ze een introductiepakket: 3 klasjes voor maar € 25,00.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.