Anker Stuy wint Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) award voor beste “Small/ medium Enterprise uit NL voor de VK markt.

11 juni 2021 14:26

Anker Stuy wint Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC) award voor beste “Small/ medium Enterprise uit NL voor de VK markt.

Tijdens een online event zijn de NBCC awards uitgereikt waaronder de award voor beste SME (small medium Enterprise)

Anker Stuy heeft afgelopen deze award mogen ontvangen als herkenning voor hun activiteiten in Engeland. Daar waar veel grote bedrijven ervoor kozen om juist weg te gaan uit het VK koos Anker Stuy ervoor om te investeren in het VK met het opzetten van hun eigen vestiging in 2019. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is het bedrijf gegroeid in Engeland van twee naar zes werknemers en wordt in 2021 ook winst gerealiseerd.

Door tegen de stroom in te roeien heeft Anker Stuy de voordelen genoten en de kansen aangegrepen die zich door Brexit voordeden. Covid-19 heeft in Mei 2020 nog voor vertraging gezorgd en een dip in de omzet maar al snel trok de markt zo hard aan dat nieuw personeel ingezet moest worden. Dit kwam door een grote vraag uit de constructiemarkt die hard groeit in het VK.

NBCC roemt Anker Stuy voor zijn proactieve houding in de richting van het VK en de handelsrelatie met dit land. Het lef, doorzettingsvermogen en geloof in hun producten in combinatie met de Friese nuchterheid maakt het bedrijf een voorbeeld voor andere bedrijven.

Andere prijscategorieën zijn:

- NBCC Technische Innovatie - winnaar Philips

- NBCC Duurzaamheidsprijs - winnaar Rabobank

- NBCC Special Award - winnaar Pieter Elbers van KLM

- NBCC Vrouw van het Jaar - winnaar Hanneke Faber van Unilever

Wie is NBCC?

NBCC staat voor The Netherlands-British Chamber of Commerce, oftewel de Nederlandse-Engelse Kamer van Koophandel.

NBCC is gericht op het ondersteunen van de zakelijke activiteiten van Nederlandse bedrijven op de

Engelse markt.

NBCC verzorgt voor ons de payroll/salariëring van onze Engelse collega’s.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.