Manpower betreedt nieuw kantoor in Emmen

7 mei 2021 10:53

Manpower betreedt nieuw kantoor in Emmen

Pand in hoofdstraat van Emmen leidt tot meer contact met doelgroep.

Manpower, uitzendbureau en arbeidsbemiddelaar, is dit voorjaar binnen Emmen verhuisd naar een nieuw kantoor. Het nieuwe kantoor bevindt zich in de hoofdstraat van Emmen wat de zichtbaarheid van Manpower in de stad vergroot. Ook is het uitzendbureau beter benaderbaar voor potentiële opdrachtgevers en kandidaten door de nieuwe locatie: omdat het een A-locatie plek is, is er geen drempel om even binnen te stappen.

Dichter op doelgroep door persoonlijk contact

Omdat er geen drempel is om even binnen te stappen op Hooggoorns 14 is persoonlijk contact snel gerealiseerd. Dat is erg belangrijk voor de kandidaten die Manpower werft. Met het nieuwe kantoor staat Manpower dus dichter bij deze doelgroep, iets waar de opdrachtgevers van zullen profiteren.

Goede ontwikkelkansen voor meer kandidaten

Talenten uit de regio kunnen profiteren van de ontwikkelmogelijkheden die Manpower biedt. Middels het traject MyPath biedt Manpower haar talenten namelijk een persoonlijk ontwikkelplan, waarmee ze hun professionele en individuele kracht volledig kunnen benutten. In combinatie met de grootte van de organisatie, zorgt dit voor een scala aan ontwikkelmogelijkheden.

Extra consultant

Om de regio Emmen nog beter te bedienen dan voorheen, heeft Manpower ook geïnvesteerd in een extra consultant voor dit kantoor. In totaal is er momenteel vier professionals werkzaam in het op 1 maart geopende kantoor. Dit zijn allemaal consultants die woonachtig zijn in de regio en er een groot netwerk hebben.

Janine Bos, directeur bij Manpower: “We zijn blij deze stap binnen Emmen te kunnen nemen. Het is een mooie regio vol met ambitieuze potentiële kandidaten en ondernemers. Door ons nieuwe en vooral beter zichtbare kantoor, kunnen we nog meer kandidaten ondersteunen in de ontwikkeling van hun talenten en kunnen meer regionale ondernemers gebruikmaken van onze ervaring en expertise op het gebied van HR- en personeelsvraagstukken. We kijken ernaar uit hen hier volledig in te ontlasten.”

Justin van Abbema, werkzaam als Area Manager bij de vestiging in Emmen: “Ons team komt uit deze regio. Dat maakt dat we als geen ander weten wat er speelt en hoe we de markt het best kunnen bedienen. Ik kijk ernaar uit nog meer potentiële opdrachtgevers en kandidaten kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die Manpower te bieden heeft.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.