Salt Recruitment breidt uit met eerste vestiging in Nederland

2 maart 2021 16:22

Salt Recruitment breidt uit met eerste vestiging in Nederland

Recruitmentplatform Salt heeft een eerste Nederlandse vestiging geopend in Amsterdam. Het digitale recruitment bureau is wereldwijd actief en gespecialiseerd in het bemiddelen voor vaste banen en tijdelijke contracten in legio branches zoals Consulting, Creative, HR, Marketing, Sales en Technology. Het bedrijf kan met deze Europese uitbreiding beter inspelen op de behoeften van bestaande en toekomstige zakenpartners en de relatie met lokale teams verder ontwikkelen.

Door de komst van Salt in Amsterdam wordt het serviceaanbod voor technologische en digitale hubs uit gebreid. Zo kan Salt zijn internationale klanten binnen digitalisering na de Brexit beter van dienst zijn. Het bedrijf heeft vestigingen op verschillende locaties, zoals Singapore, Nieuw-Zeeland, New York, Londen en Dubai. Amsterdam wordt de twaalfde vestiging van Salt.

Recruitment tijdens corona

Hoewel de wereldwijde pandemie er voor heeft gezorgd dat veel bedrijven hun recruitmentplannen in de ijskast hebben gezet, heeft corona de groei van Salt niet belemmerd. Het bedrijf vergrootte zijn bereik en kon ook uitbreiden naar Austin, Kaapstad en Johannesburg. Doordat Amsterdam wordt beschouwd als een hotspot voor innovatieve technologie, IT-bedrijven en start-ups krijgt Salt als recruitment bureau een betere positie door zijn komst naar Nederland.

Relatie met klanten

Elliot Dell, CEO van Salt licht toe: “Door de aard van onze activiteiten is het voor ons belangrijk om ter plaatse aanwezig te zijn om onze klanten te kunnen ondersteunen. Onze visie houdt in dat we toekomstperspectieven creëren, bedrijven ondersteunen bij hun digitale doelstellingen en kandidaten helpen bij het ontwikkelen van hun carrière. Deze nieuwe kantoorlocatie in Amsterdam-Noord geeft Salt de mogelijkheid om zijn expertise aan te bieden in de creatieve sector, digitale marketing en IT. Onze internationale aanwezigheid en dito netwerk zijn een groot voordeel voor onze klanten, zeker door de combinatie met de lokale focus en ons begrip van de markten waarin we opereren.”

Eerste vestiging in Nederland

De uitbreiding wordt begeleid door Business Development Director, Joël Bennett. Hij heeft uitgebreid ervaring in het leveren van recruitmentoplossingen aan bedrijven in Nederland in onder meer de sectoren FMCG, Oil & Gas, Technology, Health, Fashion en Automotive.

Bennett zal nauw samenwerken met Tim Harlow, Chief Commercial Officer. Harlow voegt hieraan toe: “Onze klanten hebben een hele periode op afstand met ons gewerkt, maar we kijken ernaar uit om iedereen weer in levende lijve te kunnen ontmoeten”. Zo verwacht Salt te kunnen profiteren van de voordelen van een lokale samenwerking binnen internationale projecten

“We zijn van plan om bedrijven te helpen met hun strategieën voor werving en selectie. Of het nu gaat om bedrijven die gaan uitbreiden en meerdere professionals willen aannemen, of bedrijven die zich richten op snelle groei in de Nederlandse en internationale economieën. Zeker na de Brexit biedt Salt een waardevolle combinatie van on-site en off-site oplossingen. Deze oplossingen zijn des te beter dankzij ons netwerk van vestigingen op alle continenten,” aldus Bennett.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.