Credion Friesland breidt in korte tijd weer uit

27 oktober 2020 14:08

Credion Friesland breidt in korte tijd weer uit

Per heden is Dirk Baron toegetreden als adviseur bij Credion Friesland. Samen met René van de Graaf, Ronald Seinen en André Spa zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

In korte tijd heeft Credion Friesland zijn team weten uit te breiden. René van de Graaf geeft aan: “De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Het werkgebied Friesland biedt volop kansen. Wij hebben de afgelopen jaren al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing. Ook in deze corona tijd hebben we dat weer kunnen bewijzen. Wij blijven ondernemers ook in deze tijd ondersteunen. Door de uitbreiding kunnen wij nog meer ondernemers van dienst zijn.”

Dirk Baron heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening. Vanuit het kantoor in Leeuwarden zal hij ondernemers adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossingen.

Dirk Baron geeft aan: “De afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende rollen ondernemers mogen helpen hun plannen te realiseren. Door me aan te sluiten bij Credion Friesland kan ik nu écht onafhankelijk advies geven aan lokale ondernemers omtrent financiële vraagstukken en daarbij de meeste passende financieringsoplossing zoeken. Juist in de huidige tijd is het extra belangrijk dat ondernemers toegang houden tot passende financiering. Ik kijk er dan ook erg naar uit om hen nu en in de toekomst te ondersteunen in hun ambities.“

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor in Leeuwarden via telefoon (058) 202 71 15 of mail friesland@credion.nl .

Naar alle berichten van Credion terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.