Gepubliceerd op 12 april 2019

INSCHRIJVING GRONINGER ONDERNEMINGSPRIJS 2019 GEOPEND

Succesvolle Groninger bedrijven kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de Groninger Ondernemingsprijs 2019. Voorzitter Winfryd de Haan opende gistermiddag de inschrijving tijdens de besloten Kickoff bijeenkomst bij de prijswinnaar van 2018: Koopman Logistics in Noordhorn. Bedrijven die langer dan 5 jaar bestaan, gevestigd zijn in de provincie Groningen en meer dan 10 medewerkers hebben, mogen meedoen. Inschrijven kan via de website www.ondernemingsprijs.nl tot uiterlijk donderdag 23 mei 2019.

10 genomineerden

Bedrijven die zich aanmelden en/of die door anderen worden aangemeld, worden eerst gecheckt op de knock-out criteria. Vervolgens selecteert de jury uit alle voorgedragen namen tien bedrijven. Die zijn daarmee officieel genomineerd en mogen op donderdag 26 september pitchen voor drie finaleplaatsen.

3 finalisten

De drie finalisten worden grondig doorgelicht en krijgen zowel de jury als een cameraploeg op bezoek. Op basis van de aangeleverde informatie, de rapporten van de experts en de indruk van het jurybezoek wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt. De winnende onderneming ontvangt de prestigeprijs uit handen van Commissaris van de Koning René Paas tijdens de feestelijke Finale-avond, op woensdag 27 november in MartiniPlaza.

Prestige & Publiciteit

Finalisten van de Groninger Ondernemingsprijs krijgen – naast prestige & publiciteit – een quickscan aangeboden en een financiële doorlichting door de drie hoofdsponsors van de ondernemingsprijs, te weten: De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants en Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen. Verder wordt er van alle genomineerde bedrijven een korte bedrijfsfilm gemaakt in het kader van de ‘Ambassadeurs van Groningen’. Ook worden de tien genomineerden gevraagd om een jaar lang hun mening te geven in het ondernemerspanel van Noordzaken (RTV Noord).

Zoektocht

Welk bedrijf verdient het om winnaar te worden van de ‘Groninger Ondernemingsprijs 2019’? Schrijf uw eigen bedrijf in, of dat van een ander. Kijk voor de voorwaarden op de website van de Groninger Ondernemingsprijs en klik op het menu ‘Bedrijven voordragen’.

Onze partners