MICHIEL LOOMAN DIRECTEUR MKB LEASE

29 maart 2019 09:49

MICHIEL LOOMAN DIRECTEUR MKB LEASE

Michiel Looman (52 ) wordt per 1 april de nieuwe Directeur van MKB Lease. In deze nieuwe rol volgt Michiel Looman, de eerder naar Forward Lease vertrokken, Dick Tijdeman op.

Michiel Looman werkt sinds december 2013 als Finance en Operations Manager voor MKB Lease. In deze rol maakte hij al deel uit van het twee koppige directie team van MKB Lease. Vanaf 1 April is Michiel Looman, in de functie als Directeur, eindverantwoordelijk voor MKB Lease. Bestuursvoorzitter Simon Luijckx is blij dat Looman de rol van Directeur op zich neemt. “Michiel heeft een zeer brede lease ervaring en kent bovendien MKB Lease van binnenuit. Samen met het team heeft hij keihard gewerkt om van MKB Lease de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland te maken. Zijn benoeming is dan ook niet meer dan logisch”. Om het Directieteam compleet te maken is MKB Lease nog op zoek naar een Commercieel Directeur. Luijckx verwacht deze functie in de komende maanden te kunnen invullen.

Over Emil Frey Nederland NV

MKB Lease is een dochteronderneming van Emil Frey Nederland NV, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Emil Frey vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven en MKB Lease maken ook UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (import en export van auto’s) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey Nederland is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.