Gepubliceerd op 6 februari 2019

ITS Hendrion neemt branche-collega RUWI Service over

Het Eindhovense ITS Hendrion bv, gespecialiseerd in verkoop, lease en verhuur van intern transportmaterieel én het leveren van onderhoud en service neemt met ingang van 2019 haar Cuijkse branche-collega RUWI Service vof over. De werkzaamheden van RUWI worden onder de vlag van ITS Hendrion in Eindhoven voortgezet. Alle medewerkers gaan mee over. Hiermee garandeert ITS Hendrion werkgelegenheid en ook dat klanten van RUWI hun vertrouwde contacten behouden. Als landelijke speler krijgt ITS Hendrion door deze overname versterkte posities in Zuid én Oost-Nederland. “Ons doel is onze klanten de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen. Daarbij staan veiligheid, vakmanschap, transparantie, continuïteit en vertrouwen hoog in het vaandel. Door de synergievoordelen van deze overname kunnen we de markt en onze gezamenlijke klanten nóg beter van dienst zijn en onze service verder uitbouwen”, aldus Adwin Goos, financieel directeur ITS Hendrion. 

ITS Hendrion is een service provider met 60 jaar ervaring op het gebied van intern transport. ITS Hendrion heeft vestigingen in Eindhoven en Alkmaar. Met een landelijke dekking van mobiele servicestations is ITS Hendrion in staat voor haar klanten overal snel ter plaatse te zijn.

RUWI bestaat sinds 1992 en is sterk in kwaliteitsservice voor intern transportmaterieel en is tevens dealer van Doosan (voorheen Daewoo). RUWI heeft in die jaren een substantieel en trouw klantenbestand opgebouwd. Vanwege het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd dragen de huidige eigenaren de werkzaamheden van RUWI Service over aan ITS Hendrion.

Onze partners