Gepubliceerd op 4 december 2018

Inner Stance: powerful body, Powerful Life

Vanaf 1 oktober 2018 mogen wij de naam INNER STANCE LIENDEN voeren. Inner Stance is een franchiseformule die vanaf 2015 haar oorsprong heeft in Veenendaal en zich nu snel vermenigvuldigt over Nederland en zelfs ook in het buitenland.

Straight-Line coaching:

Het concept bij Inner Stance Lienden bestaat uit een combi van Training en Coaching, waarbij de Straight-Line Coaching hèt verschil maakt. Straight-Line zorgt ervoor dat jij de kortste weg van A (waar je nu staat) naar B (het doel) kiest, of te wel de kortste weg naar Resultaat. De Coaching bestaat er uit om problemen en uitdagingen op te lossen. Vaak zie je de rechte weg van A – B niet en blijf je in een cirkel hangen.

Ondernemers/managers:

Inner Stance Lienden richt zich voornamelijk op ondernemers en managers die vooruit willen en succes willen ervaren. Door de Old School training wordt gezorgd voor een fit lichaam en met de Straight Line Coaching worden cirkels doorbroken en wordt geleerd hoe uitdagingen en/of problemen te overwinnen. Straight Line, rechtlijnig, weten waar je naar toe wilt en hier 100% commitment aan gevend.

Meer weten?

Sander Selhorst is de trainer/coach die zich volledig op Inner Stance Lienden richt, hij zal je graag te woord staan om je vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en bel 06-29 53 20 94 of mail naar: sander.selhorst@innerstance.com.
Surf ook eens naar de website van Inner Stance.

Onze partners