Gepubliceerd op 11 oktober 2018

Nieuwe kandidaat-notaris ondernemingsrecht bij Hekkelman Notarissen

Nieuwe kandidaat-notaris ondernemingsrecht bij Hekkelman Notarissen 

Nijmegen, 10 oktober 2018 – Mitchel Duits (1992) is op 1 oktober 2018 gestart als kandidaat-notaris bij Hekkelman Notarissen N.V. Mitchel is op de sectie ondernemingsrecht aan de slag gegaan.

Mitchel Duits heeft in 2017 zijn studie Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en heeft sindsdien als kandidaat-notaris praktijkervaring opgedaan binnen het ondernemingsrecht. Hij houdt zich onder andere bezig met oprichtingen, aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen, fusies en splitsingen van rechtspersonen. Hij staat zowel de beginnende als de meer ervaren ondernemer hierin bij.

Mitchel haalt veel voldoening uit het adviseren van ondernemers. “Ondernemers verwachten een bepaalde mate van betrokkenheid. Deze betrokkenheid gaat verder dan slechts het geven van juridisch advies. Iedere onderneming en ieder vraagstuk is anders. Geen antwoord is hetzelfde. Ik streef ernaar om een oprechte en loyale sparringpartner te zijn voor mijn cliënten. Ik wil de cliënten van Hekkelman dan ook op een zo hoog mogelijk niveau bijstaan.” 

Over Hekkelman Notarissen N.V.

Hekkelman Notarissen is een ambitieus kantoor in de regio Nijmegen-Arnhem. Op diverse vakgebieden hebben we specialistische kennis in huis. Dit maakt ons één van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening.

Naast onze ambities, hebben we een heldere visie en koers. In ons dagelijks handelen laten wij ons leiden door vijf kernwaarden. Wij zijn een notariskantoor met excellente en ondernemende notarissen die ernaar streven om tot de landelijke top te (blijven) behoren. Wij zijn niet alleen wetenschappelijk geïnteresseerd, maar gaan ook pragmatisch te werk. Complexe juridische problemen worden in heldere taal beschreven. Onze notarissen zijn bovendien inventief in het aandragen van oplossingen en het bepleiten van creatieve en juridisch houdbare standpunten. Ten slotte zijn wij betrokken en benaderbaar en beschikken we over de soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren.

Voor meer informatie: www.hekkelman.nl

Onze partners