Hopeloos of succesvol? Of hopeloos succesvol!

19 oktober 2018 12:17

Hopeloos of succesvol? Of hopeloos succesvol!

Haarlemse ondernemer Floris Venneman met eerste solo theaterprogramma in de Philharmonie

HAARLEM - De jonge Haarlemse ondernemer Floris Venneman staat op maandag 29 oktober in het theater met zijn eerste eigen cabaretvoorstelling ‘Hopeloos succesvol’. Floris vertelt in de Philharmonie zijn niet alledaagse, maar toch herkenbare en soms confronterende verhaal. Vol energie, ups en downs en humor.

We vinden het allemaal heerlijk om schouderklopjes te krijgen. Likes op onze foto’s op Instagram of Facebook. Een salarisverhoging. Een nieuwe baan, net een stapje hoger. Die ene overname van dat gave bedrijf waar de media dan bol van staan. We willen allemaal succesvol zijn. Maar, meet je dat af aan jezelf of aan anderen?

Venneman heeft als ondernemer de afgelopen jaren een pittige periode achter de rug. Van hele hoge pieken tot hele diepe dalen. Dat riep bij hem vragen op: wat is dat eigenlijk, succesvol zijn?

Nadat hij al ruim 18 jaar als ondernemer ‘succesvol in de wereld rondloopt en als spreker of dagvoorzitter regelmatig op het podium staat. Of te horen is op BNR Nieuwsradio. Hij werd zelfs genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemer van Nederland. En nu, in het theater, voor het eerst.

Venneman: “Maandag 29 oktober aanstaande is het zover. Dan sta ik in een bijna uitverkochte zaal in de Philharmonie. Super spannend, maar gelukkig onder strakke regie van ervaren theatermaker en regisseur Martijn van de Kamer.”

Meer informatie en toegangskaarten:

https://www.theater-haarlem.nl/programma/15614/Hopeloos_succesvol/Floris_Venneman/

Floris Venneman – ‘Hopeloos succesvol’

Maandag 29 oktober 2018

Philharmonie Kleine Zaal

20:15 - 22:05

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.