Gepubliceerd op 11 oktober 2018

Eerste kwartaalprijs Winkel & Win van OF-Cityplan uitgereikt in Drachten

Drachten – Vrijdag 5 oktober jl. konden drie gelukkige prijswinnaars de eerste kwartaalprijs van het OF-Cityplan concept Winkel & Win komen ophalen. Plaats van handeling was bloemenzaak de Paladijn in Drachten. 

De prijsuitreiking vond plaats bij OF-Cityplan gebruiker Alarda Rebbers van De Paladijn. Ook deelnemers van het eerste uur Ruth Hut van La Moda en Erwin Ruiter van de Swetser/House of Mr. James waren aanwezig om persoonlijk de prijs te overhandigen aan de winnaars.

De winnaars ontvingen een tegoedbon van €75,-, €50,- of €25,- die volledig te besteden is bij een van de aangesloten bedrijven van OF-Cityplan. “Kortom, het komt weer ten goede aan de lokale economie, zoals wij dat graag zien”, aldus Gert de Lange van OF-Cityplan. “Als je lokaal inkoopt, word je als consument via ons concept dubbel beloond. Niet alleen loop je met een goed gevoel de winkel uit wetende dat je de lokale economie steunt, maar tevens maak je met jouw kassabonnen iedere maand kans op hartstikke leuke prijzen.”

Winkel en Win is een klantloyaliteitsonderdeel van OF-Cityplan. De deelnemende ondernemers stimuleren de klanten hun kassabonnen van de aankopen te registreren, waardoor ze automatisch meedingen naar maand-, kwartaal- en halfjaarprijs en uiteindelijk een jaarprijs. 

Over OF-Cityplan
OF-Cityplan geeft de lokale economie een boost door het aanbod van ondernemers en de behoeften van consumenten beter op elkaar te laten aansluiten. Meer informatie is te vinden op www.of-cityplan.com en winkelenwin.nl.

 

Onze partners