Kroon op het Werk prijs 2018 naar Hago Next

25 september 2018 15:57

Kroon op het Werk prijs 2018 naar Hago Next

Op 25 september 2018 is de 18e Kroon op het Werk prijs 2018 door Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgereikt aan Hago Next tijdens het Vitality Expert Event te Bunnik. De Kroon op het Werk prijs is bestemd voor organisaties die zich positief onderscheiden in het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Hago Next toont lef in de schoonmaaksector met hun innovatieve aanpak van overdag schoonmaken en is een voorbeeld voor andere bedrijven. De medewerkers voelen zich gerespecteerde collega’s. Hago Next zorgt voor betekenisvol werk. Door ook ander werk te doen bij de klant kunnen de medewerkers langer, gezonder en met plezier werken. Hago Next voert 9+ gesprekken met medewerkers. “Samen met de medewerkers willen we een rapportcijfer 9 of meer halen, aldus directeur Roy Ploum”.

Afvallers

Het winnen van de Kroon op het Werk prijs was ook dit jaar niet eenvoudig. Om de prijs te winnen moest Hago Next de jury overtuigen nog duurzamer te zijn dan de andere genomineerden, ’s-Heerenloo, Vanderlande en Robidus. Ieder bedrijf had zo zijn eigen unieke manier van werken. Oog voor de gezondheid en plezier in het werk van de medewerker was bij een ieder aanwezig.

Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) is een netwerkorganisatie met 150 adviseurs, kenniscentra en bedrijven. Het NPDI verbindt wetenschap en praktijk en deelt kennis. Partners helpen organisaties en medewerkers ieders inzetbaarheid in het werk optimaal op elkaar af te stemmen. Wij streven ernaar dat heel werkend Nederland langer, met plezier kan doorwerken.

Jury

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van organisaties die een actieve rol hebben bij duurzame inzetbaarheid

binnen ondernemingen:

✓ Richard Weurding, juryvoorzitter en directeur Verbond van Verzekeraars

✓ Eelco Tasma, beleidsadviseur FNV

✓ Gerard Groten, directeur arbeidsvoorwaardenbeleid AWVN

✓ Paulien Bongers, hoogleraar Universitair Medisch Centrum VU en Innovatie directeur Arbeid TNO

✓ Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar strategisch HRM, i.h.b. Vitaliteitsmanagent aan de Open Universiteit en senior-consultant bij Loyalis Kennis & Consult.

✓ Bart Drewes, Winnaar 2014, Secretaris Gemeente Bronckhorst

✓ Jurre Pelikaan, Winnaar 2016 en HR adviseur van Carglass

✓ Daphne Hotappel, Winnaar 2017, directeur van de Conservator Group

✓ Jurysecretaris Wouter van Ginkel, directeur NPDI.

✓ Het vooronderzoek is gedaan door Linda Koopmans van TNO.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.