De Variabele Selectiedagen, voor een glansrijke carrière of een sponsor voor je club!

20 september 2018 09:40

De Variabele Selectiedagen,  voor een glansrijke carrière of een sponsor voor je club!

De BKT-experts is een duurzame, goedkope, mooie én zeer snelle oplossing voor de renovatie van keuken, badkamer en toilet. Voor de montage ervan is De Variabele op zoek naar nieuwe sterspelers en sterspeelsters. Dit doen we tijdens de selectiedagen op 25 september in het Gelredome te Arnhem en 26 september in De Goffert te Nijmegen.

In een informele sfeer ontvangen we vakmensen die op zoek zijn naar een carière in het vastgoedonderhoud en niet vies zijn van nieuwe producten. Heb je interesse, dan kun je je aanmelden via www.BKT-experts.nl. Ben je technisch ingesteld en ga je graag met mensen om, dan zorgen wij voor een passende training om je klaar te stomen als BKT-expert. Onze interne opleiding start in november.

Sponsorcontract voor lokale sportclubs We vragen (sport)clubs in ons werkgebied ons te helpen bij de zoektocht naar ons nieuwe sterrenteam. Levert jou club één van onze nieuwe sterspelers, dan ligt er bij De Variabele voor jou club een sponsorcontract te wachten. Op deze manier dragen we naast een goed en prettig werkklimaat ook bij aan sport en spel in onze regio. Dus speur binnen je club naar technische vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen een stabiel en ondernemend bedrijf met volop mogelijkheden.

De Variabele is een vastgoedonderhoudsbedrijf in de regio Doetinchem-Arnhem-Nijmegen-Utrecht. Met ruim 200 medewerkers onderhouden we dagelijks alle vormen van vastgoed voor zakelijke beheerders. Voor meer informatie over De Variabele kijk op www.devariabele.nl. Naast de BKT-experts zijn we ook op zoek naar andere (allround) vakmensen in het onderhoud.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.