Vacaturecafé Techniek & Bouw goed bezocht

28 juni 2018 11:24

Vacaturecafé Techniek & Bouw goed bezocht

Ondanks stakingen bij het busvervoer en het warme zomerweer kwamen 150 werkzoekenden naar het Vacaturecafé Techniek & Bouw. 25 Werkgevers en bemiddelingsbedrijven presenteerden zich tijdens een kleinschalige informatie- en banenmarkt in Haarlem. Bij deze editie van het Vacaturecafé lag de focus op technische functies in de bouw, industrie, logistiek en infrastructuur.

De aanbieders van vacatures kwamen uit een grote regio: Haarlem, IJmond en Haarlemmermeer. De economische groei in alle branches en de vergrijzing van personeelsbestanden in sommige sectoren maken dat werkgevers steeds meer vacatures aanbieden. De kunst is nu meer dan ooit om werkzoekenden die gemotiveerd zijn, maar misschien nog niet de juiste opleiding en ervaring hebben, bij te scholen of om te scholen. Het Werkgevers Servicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond heeft als hoofdtaak om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Daarvoor worden per jaar tien Vacaturecafé-bijeenkomsten, steeds voor verschillende branches en beroepsgroepen, georganiseerd. Daarnaast staat in de eerste week van oktober de Week van het Werk gepland. Op donderdag 4 oktober is tussen 10.00 en 15.00 uur weer de tweejaarlijkse Banenmarkt in de Grote of Sint Bavo Kerk in centrum Haarlem.

[caption id="attachment_30053" align="aligncenter" width="692"] “Buiten 25 graden, maar binnen heerlijk koel tijdens het goedbezochte Vacaturecafé Techniek & Bouw (foto: WSP)”.[/caption]

 

wspzuidkennemerlandenijmond.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.