MultiTankcard en Arval Nederland sluiten meerjarig partnership

12 juni 2018 09:33

MultiTankcard en Arval Nederland sluiten meerjarig partnership

HOOFDDORP/HOUTEN – Leasemaatschappij Arval Nederland continueert ook de komende jaren haar samenwerking met MultiTankcard (MTc), marktleider in mobiliteitspassen. Daartoe hebben beide partijen deze maand een meerjarige overeenkomst gesloten. Eerder dit jaar sloot MTc langjarige overeenkomsten met andere prominente spelers op de leasemarkt.

Arval Nederland, gevestigd in Houten, neemt ook de komende jaren haar (tank)passen af van MTc. “Een unieke samenwerking,” zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Meerjarige overeenkomsten komen in onze sector weinig voor. Daarom zijn we er extra trots op onze lange relatie met Arval, die teruggaat naar 1989, op deze wijze te bestendigen en tegelijkertijd waar mogelijk uit te breiden met nieuwe mobiliteitsfunctionaliteiten.”

Bevestiging van koers

Roozeman ziet het meerjarige partnership met Arval daarnaast als een bevestiging van de koers. “Arval gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. Een richting die MTc ook heeft ingezet. Ik voorspel dat de klanten van Arval daar nog veel plezier aan gaan beleven, want de invulling van mobiliteit wordt steeds concreter.”

Over MTc

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MultiTankcard voor leasend Nederland en met MoveMove voor haar directe klanten biedt MTc een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: je tankt of laadt net zo gemakkelijk als dat je de bus, trein of een taxi in stapt. Ook aanvullende autodiensten zijn inbegrepen, zoals parkeren en carwash.. Meer informatie is te vinden op www.mtc.nl en www.movemove.com.

Over Arval

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Meer informatie op www.arval.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.