Gepubliceerd op 13 juni 2018

Collectieve Inkoop Zonne-panelen Vereniging Eigen Huis van start

Deze week start de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in de Noordelijke provincies van Nederland. Alle inwoners van Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor de actie.

Makkelijk, betrouwbaar en een scherpe prijs

Bij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt het lastige uitzoekwerk uit handen genomen en door samen in te kopen is een scherpe prijs gegarandeerd. Vanwege de voorwaarden die Vereniging Eigen Huis stelt aan zowel de leveranciers als de producten bent u verzekerd van goede kwaliteit en langdurige garanties.

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?

Vereniging Eigen Huis brengt geïnteresseerden samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd voor gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Zij bieden hun beste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. De leverancier met het scherpste bod wint en stuurt iedere deelnemer via Vereniging Eigen Huis een vrijblijvend aanbod op maat. Dit aanbod is inclusief installatie, monitoring en garanties. De deelnemer beslist of hij op het aanbod in gaat.

Waarom organiseert de Vereniging deze actie?

Vereniging Eigen Huis is dé belangenbehartiger voor huiseigenaren en vindt dat iedereen recht heeft op duurzame en betaalbare energie. Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen willen zij het aanschaffen van zonnepanelen makkelijker en voordeliger maken.

Vrijblijvend inschrijven

Wie een vrijblijvend aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem wilt ontvangen kan zich vóór 1 augustus gratis inschrijven via www.eigenhuis.nl/zon.

Onze partners