15 appartementen en 3 penthouses centrum Arnhem

17 mei 2018 09:39

15 appartementen en 3 penthouses centrum Arnhem

ARNHEM  - De start verkoop van het nieuwbouwproject ‘&INARNHEM’ te Arnhem is een feit. Het project is gisteren in verkoop gegaan en kende een succesvolle start in het nieuwe Focus Filmtheater, met uitzicht op de projectlocatie.

&INARNHEM

&INARNHEM is een project met luxe appartementen en penthouses van gemiddeld 130 m² die aan de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energie voldoen. Er wordt onder ander gasloos gebouwd en ook krijgt ieder appartement zijn eigen zonnepanelen. Tevens is er gekozen voor een hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau met ruime stelposten voor zowel sanitair, tegels als keuken.

 

&INARNHEM ligt midden in het centrum met uitzicht op het nieuwe Audrey Hepburnplein en de Jansbeek. Maarten Muller van Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars geeft aan dat hier bewust is gekozen voor appartementen in het hoge segment; “op dit moment zijn er in het centrum van Arnhem weinig van dit soort appartementen beschikbaar. Dit was ook te merken aan de grote opkomst bij de start van de verkoop”.

De verwachting is dat het project, in een prijsklasse van € 359.500,- tot € 850.000,- v.o.n., in het 1e kwartaal van 2020 opgeleverd gaat worden. Inschrijving sluit 22 mei.

Meer informatie op www.turfstraat.nl of bij Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars,

tel. 026 – 355 21 00, www.stmakelaars.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.