Nieuwe vestigingen voor ErvaringWerkt in Zoetermeer en Nieuwkoop

10 april 2018 10:11

Nieuwe vestigingen voor ErvaringWerkt in Zoetermeer en Nieuwkoop

Sinds begin maart heeft ErvaringWerkt uit Alphen aan den Rijn er twee vestigingen bij.

De vestiging Zoetermeer wordt geleid door Henriëtte Spruit, een zeer ervaren HR professional, de vestiging Nieuwkoop door Wim Kauffman die al veel ervaring opdeed als directeur van een uitzendbureau werkzaam in ‘het groen’.

Beiden zijn een zelfstandig bureau, werkzaam onder de naam ErvaringWerkt. Ook zullen zij beiden de doelgroep van ErvaringWerkt gaan bemiddelen, nl. mensen met langdurige werkervaring.

Ervaring Werkt richt zich vooral op de bemiddeling van (tijdelijke) arbeidskrachten met relevante praktijkervaring, zodat deze moeiteloos in bestaande bedrijfsprocessen kunnen worden ingepast. Uiteraard verzorgt Ervaring Werkt als totaalleverancier ook de werving en selectie van al dan niet tijdelijke arbeidskrachten en ZZP-ers.

Al vanaf 1999 hebben wij ervaring met het uitzenden van mensen met langdurige werkervaring in zeer uiteenlopende functiegroepen en van uitvoerend werk t/m HBO niveau. Ons specialisme is het bemiddelen van ervaring!

Andere diensten; HRM interim advies, Payroll en Werving en Selectie.

De vestigingen zijn bereikbaar op;

Alphen@ervaringWerkt.nl                          Jan Boerefijn                     0172-419902

Nieuwkoop@ervaringwerkt.nl                  Wim Kauffman                 06-42 32 90 58 

Zoetermeer@ervaringwerkt.nl                 Henriëtte Spruit               06- 20 41 45 17

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.