Rotaryclub Zaandam 2017 – 2018

15 maart 2018 14:49

Rotaryclub Zaandam 2017 – 2018

Namens het bestuur van Rotaryclub Zaandam nodigen wij u van harte uit voor de overhandiging van de onze bijdrage aan sportclub Only Friends, en een presentatie van Only Friends op donderdag 29 maart 2018 van 17.30 tot 20.00 uur in het Friendship Sports Center, Beemsterstraat 652 in Amsterdam-Noord. Sportclub Only Friends, is speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Bij deze overhandiging zijn de leden van Rotaryclub Zaandam met hun partners aanwezig.

Programma

17.30 uur ontvangst

18.00 uur presentatie van Dennis Gebbink, oprichter Only Friends en het Friendship Sports Centre

18.30 uur overhandiging bijdrage Rotaryclub Zaandam

18.45 uur borrel en het koude en warme buffet, gelegenheid tot netwerken

20.00 uur einde

Hoe het begon

Rotaryclub Zaandam stelt zich ten doel goed te doen voor zijn omgeving. Door fundraising-projecten te organiseren wordt geld gegenereerd dat vervolgens wordt besteed aan een maatschappelijk doel. Nadat we in voorgaande jaren chronisch zieke kinderen en hun gezinnen een zeilvakantie gaven, willen we nu kinderen en jongeren met een beperking de mogelijkheid geven, en stimuleren om te sporten. Sportclub Only Friends is daar speciaal voor opgericht. Ook al ligt het sportpark niet in Zaandam, het is dichtbij genoeg voor kinderen uit de Zaanstreek om daar te sporten. Wij nodigen u dan ook uit om in de media meer aandacht te besteden aan de Sportclub Only Friends, zodat kinderen (en jongeren) die niet op een 'gewone' vereniging in da Zaanstreek terecht kunnen, de weg naar Sportclub Only Friends weten te vinden. Wij als Rotaryclub Zaandam doen dit door de club te sponsoren.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via communicatie.rczaandam@gmail.com onder vermelding van 'Only Friends' met uw naam en telefoonnummer.

Wij hopen u op 29 maart in het Friendship Sports Center te ontvangen!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.