LaDress lanceert nieuw video concept 'By Simone' 

8 maart 2018 13:52

LaDress lanceert nieuw video concept 'By Simone' 

Ideeën, inspiratie, tips en een feel good moment

Simone van Trojen, moeder van Beau en Lise, had een droom die uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Een zoektocht die haar er in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Tegenwoordig combineert Simone het moederschap, haar huwelijk, een eigen onderneming en een rijk sociaal leven.

Dagelijks wordt Simone gevraagd hoe zij alle ballen in de lucht weet te houden en wat haar ultieme mode en beauty tricks zijn. Vanuit de behoefte een diepere connectie met LaDress klanten te maken besloot Simone dit in de vorm van een wekelijkse video te doen. In deze video's deelt Simone haar gedachten over het leven, LaDress en meer. Open en eerlijk. In de hoop kijkers te voorzien van nieuwe ideeën, inspiratie, tips en een feel good moment.

Wat is een beter moment om 'By Simone' te lanceren dan International Women's Day? Het perfecte jurkje voor iedere gelegenheid staat namelijk symbool voor empowerment. Het leven draait niet om je uiterlijk maar wanneer je je goed voelt dan straal je dat uit en dan kun je meer. Female empowerment, het volgen van je hart en het supporten van vrouwen onder elkaar staat dan ook centraal in de eerste video. 

Sit back, relax and let us know what you think!

www.ladress.com/en/blog/videos.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.